reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

Oj też mnie dopadły problemy senne, nie dość że jakieś głupie sny to jeszcze budzę się co chwile.

O już usłyszałaś? Lekarz nie miał przeciwwskazań? Super i Zazdroszczę bardzo!
dokładnie, ja bardzo lubię spać, a w tej ciąży coś nie mogę :) później w dzień chodzę taka bez energii na ostatkach baterii.

Odnośnie terminu to mi wychodzi jakos 19 lipiec, więc też sam środek, mam ogromną nadzieję, że tym razem zostanę tu z Wami ❤️🥹
Ja wciąż wstaje rano z łzami w oczach uwierzyć nie mogę, że nam się udało, wiem że wszystko może się zdarzyć ale staram się myślec cały czas tylko pozytywnie, wizytę u gin mam 28.11, to będzie jakoś 6+5

reklama
Mam wyniki beta 46,77
brawo wyłapałaś ciążę bardzo wcześnie :)
dokładnie, ja bardzo lubię spać, a w tej ciąży coś nie mogę :) później w dzień chodzę taka bez energii na ostatkach baterii.

Odnośnie terminu to mi wychodzi jakos 19 lipiec, więc też sam środek, mam ogromną nadzieję, że tym razem zostanę tu z Wami ❤️🥹
Ja wciąż wstaje rano z łzami w oczach uwierzyć nie mogę, że nam się udało, wiem że wszystko może się zdarzyć ale staram się myślec cały czas tylko pozytywnie, wizytę u gin mam 28.11, to będzie jakoś 6+5
to załapiesz się na bijące serduszko, trzymam kciuki żeby było ok

A długo się staraliście? ☺️

Ja jakiś czas temu tak sobie powiedziałam „zjadłabym pizzę”. Mąż zamówił nic mi nie mówiąc, nagle dzwonek do drzwi, pizza, ja taka szczęśliwa, otwieram, a tu 4 sery 🤣🤣 na szczęście była tez druga i była ok
O to ja ostatnio zamawiałam i patrzyłam jak Rodzinka jadła, bo ja ze względu na jelita nie mogę!!!
a propos serów. Mąż od rolnika dostał twaróg w przyprawami i tak zwykły robiony przez nich. Mogę czy nie?? Kurde zanim urodze to z głodu umrę 🤷‍♀️🤦‍♀️

O to ja ostatnio zamawiałam i patrzyłam jak Rodzinka jadła, bo ja ze względu na jelita nie mogę!!!
a propos serów. Mąż od rolnika dostał twaróg w przyprawami i tak zwykły robiony przez nich. Mogę czy nie?? Kurde zanim urodze to z głodu umrę 🤷‍♀️🤦‍♀️
Wydaje mi się że taki twarog jest bezpieczny, tymbardziej jak od rolnika

reklama
Do góry