Kinga1013
Fanka BB :)
ja kupiłam w calzedonii i są mega fajne choć drogie, dużo dziewczyn polecało też hmDziewczyny a gdzie kupujecie sobie ubrania ciążowe? Legginsy? Możecie polecić jakiś sklep...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupiłam w calzedonii i są mega fajne choć drogie, dużo dziewczyn polecało też hmDziewczyny a gdzie kupujecie sobie ubrania ciążowe? Legginsy? Możecie polecić jakiś sklep...
Ja mam spodnie z hm, są ok, zakupiłam swój rozmiar, bluzki na ramiączkach mam z Lidla są swietne, kupiłam też legginsy u nich ale nie polecam bo prześwitują.Dziewczyny a gdzie kupujecie sobie ubrania ciążowe? Legginsy? Możecie polecić jakiś sklep...
Też właśnie powinnam już za tym się obejrzeć bo wszystkie spodnie robią się ciasneDziewczyny a gdzie kupujecie sobie ubrania ciążowe? Legginsy? Możecie polecić jakiś sklep...
ja kupiłam w libero w calzedonii w hm niestety ciążowych tam nie mieli..Też właśnie powinnam już za tym się obejrzeć bo wszystkie spodnie robią się ciasne
Może ktoś wie okolice Chorzów, Bytom, Świętochłowice?
poza tym zazdroszczę że dopiero teraz kupujecie ciążowe gacie.. ja już od świąt chodzę, bo zwykłe mnie uciskałyTeż właśnie powinnam już za tym się obejrzeć bo wszystkie spodnie robią się ciasne
Może ktoś wie okolice Chorzów, Bytom, Świętochłowice?
Zaczyna się 19 tydzień i muszę przyznać, że jakoś bardzo nie urosłam. Do chudych nie należę i pierwszy raz kiedy mogę tyć to się nie dziejepoza tym zazdroszczę że dopiero teraz kupujecie ciążowe gacie.. ja już od świąt chodzę, bo zwykłe mnie uciskały
A które kupiłaś z HM? Wysłałabyś mi link na priv? Jest kilka rodzajów, a nie wiem które są dobreJa mam spodnie z hm, są ok, zakupiłam swój rozmiar, bluzki na ramiączkach mam z Lidla są swietne, kupiłam też legginsy u nich ale nie polecam bo prześwitują.
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0946613001.html i https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.1115995008.html te luźniejsze bardziej mi odpowiadają, bo pierwsze trochę obcisleA które kupiłaś z HM? Wysłałabyś mi link na priv? Jest kilka rodzajów, a nie wiem które są dobre
Ja kupiłam legginsy. 2 pary w Sinsay( ale uwaga szybko się ogółem ubrania z maternity Sinsay rozchodza a sprzedaż tylko internetowa) i 3 pary z Anny Field (komplet)Dziewczyny a gdzie kupujecie sobie ubrania ciążowe? Legginsy? Możecie polecić jakiś sklep...