Malinka2626
Fanka BB :)
Nie wątpię haha ,a wy wiecie jaka płeć?Da radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wątpię haha ,a wy wiecie jaka płeć?Da radę
No już nie ma wyjściaDa radę
A ja miałam mieć wizytę dziś, a tu nagle zmiana terminu na jutro... Ja mam wrażenie, że ciąża to nic innego jak tylko czekanie, czekanie ciągle na cośNie wątpię haha ,a wy wiecie jaka płeć?
Ja też ciagle czekam na coś. Niedługo czeka mnie test obciążenia glukozaA ja miałam mieć wizytę dziś, a tu nagle zmiana terminu na jutro... Ja mam wrażenie, że ciąża to nic innego jak tylko czekanie, czekanie ciągle na coś
Jak ja cię dobrze rozumiem miałam podobnie na 3 USG ,nóżki złączone. Niby wiemy że dziewczynka ale w piątek mam kolejne ale raczej cudownie się nie zmieniU mnie też po USG połówkowym, maleństwo tak się ułożyło, że nie dało zobaczyć płci
Z mężem nie możemy wytrzymać i jedziemy na kolejne USG w czwartek
To badanie jeszcze przede mną.Ja też ciagle czekam na coś. Niedługo czeka mnie test obciążenia glukoza
Przynajmniej macie jakieś informacje A u nas, nic... Chyba zaczne beżowe ciuszki kupowaćJak ja cię dobrze rozumiem miałam podobnie na 3 USG ,nóżki złączone. Niby wiemy że dziewczynka ale w piątek mam kolejne ale raczej cudownie się nie zmieni
To czekanie jest męczącePrzynajmniej macie jakieś informacje A u nas, nic... Chyba zaczne beżowe ciuszki kupować