reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Ja jak na razie mam
3x body na krótki rekawek 50-56
1x półśpiochy 50-56
5x body na krótki rękaw rozmiar 56
5x body 3/4 rozmiar 56
5x body na dlugi rękawek również rozmiar 56
4x spodenki 56
1x półśpiochy 56
2x pajac 56
2x pajac 62
3 czapeczki
2 pary niedrapek
Skarpetki
Bluze 62
Bluzeczkę na długi rękawek 62
Muszę przestać robić zakupy, bo K nie zdąży wszystkiego wynosić 😁
Oj myślę, że może zdążyć :). Co prawda to będzie moje pierwsze dzieciątko więc z własnego doświadczenia nie wiem, ale czytam jak mamy piszą, że przebierają dzidzię kilka razy dziennie bo a to się uleje, a to osiusia, okupka itp ;).

reklama
Hej, ja na razie ubranek nie mam jeszcze, czekam na wypłatę😧 ale powoli już komplementujemy wszystko.
Mój wczoraj stwierdził że nie kopie i nic nie czuje i nie widzi 😂 chyba muszę mu okulary kupić. Najbardziej nadaje wieczorem i to czasem tak mocno że widać czy to łokieć czy noga

Oj myślę, że może zdążyć :). Co prawda to będzie moje pierwsze dzieciątko więc z własnego doświadczenia nie wiem, ale czytam jak mamy piszą, że przebierają dzidzię kilka razy dziennie bo a to się uleje, a to osiusia, okupka itp ;).
Czyli zakupów ciąg dalszy 😂 a mój mąż myślał, że małemu starczy z 5 body, spodenki i cos do spania 🤣🤦🏻‍♀️
@Rybcia99 a który to już tydzień, że widać? 😊

Ojeej, super 😍 A pewnie szczupła jesteś? Ja 23 tc zaczęłam dzisiaj i nic nie widać. Mam też troszkę tłuszczyku... Może to też nie pomaga 🙈
Tak szczupła i w miarę wysoka. Przed ciąża miałam Aż 15kg niedowagi 😧 a i nie dało rady mi przytyć bo jeszcze to spała spalanie szybko. A teraz? Prawie 65kg już

U mnie jeszcze słabo widać. Czuć dość mocno, ale zanim bedzie widać z zewnątrz minie jeszcze trochę czasu, bo mam sporą nadwagę.
A jak u Was ze zmęczeniem? Brak czy przespałybyście pół dnia?
Bo ja wiecznie zmęczona i nie wiem jak sobie z tym radzić.

U mnie jeszcze słabo widać. Czuć dość mocno, ale zanim bedzie widać z zewnątrz minie jeszcze trochę czasu, bo mam sporą nadwagę.
Ja jestem mega zmęczona, generalnie juz od rana, po południu jest trochę lepiej a potem wieczorem już mnie tak muli że chodzę spać o21... mam trochę więcej energii jak się zmuszę i pójdę na spacer, ale teraz pogoda nie sprzyja niestety😔

reklama
U mnie też jeszcze trochę czasu, żeby cokolwiek zobaczyć 😔
Zmęczenie dopada koło godz. 21. Wstaję jakoś koło 6:30 i jakoś cały dzień na spokojnie 😉

Do góry