Kruszynka1988
Fanka BB :)
Niestety tak jest ważna aktywność bo na forum zamkniętym głównie myślimy o naszym wspólnym dobru, tak by każda z nas czuła się bezpiecznie.Trochę szkoda że oceniana jest ta aktywność bo tak jak wspominałyśmy tutaj nic się nie dzieje, więc ciężko być mocno aktywnym [emoji4]
Tak jak wspomniałam wcześniej każdy może chcieć być dodanym do grupy zamkniętej i my moglibyśmy tak właśnie każdego dodawać bez zastanowienia tylko jaki ma sens wtedy ta grupa zamknięta? Ja wiem, że tu jest Was mniej , ale my też się tu udzielamy i widząc większą aktywność osób tu na grupie zgłaszamy te osoby które widać , że faktycznie są, dzielą się swoimi spostrzeżeniami, pytają i udzielają rad , oczywiście wszystko w kulturalny sposób. Uwierz mi, na tej grupie było sporo osób , z czego może 1/3 udzielała się a reszta to była widmo...i tak jak było wspomniane były też takie osoby które specjalnie zakładali konta by kontrolować co piszę ktoś kogo znają mimo , że jesteśmy tu anonimowi... i wykorzystywać to do własnych celów. Chcemy wzajemnie się chronić...
Dlatego trochę cierpliwości a my wspomnimy o was na grupie zamkniętej [emoji846]
Pozdrawiam cieplutko [emoji8]