reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny czy któraś była na pierwszym USG 6+1? Było coś widać?
ja byłam właśnie dokładnie w tym dniu i było już serduszko, ale u mnie z pomiarów wychodzi idealnie wielkość maluszka do terminu z om.
Właśnie przeżyłam szok, dzwoni nieznany nr, kurier DPD! Dobrze, że mają terminale, bo miałam za pobraniem, a zazwyczaj w domu mamy w gotówce jakieś grosze

Miałyście tak, że zmiękły Wam piersi i dalej wszystko grało? Bo mnie od kilku dni to martwi. Do początku tego tygodnia miałam bardzo twarde i bardzo bolesne piersi, a jak zaczęłam 6 tydzień to przestały być takie napompowane. Dalej mnie bolą na dotyk, ale nie aż tak jak tydzień temu. I się martwię, czy wszystko gra, a do wtorku, kiedy mam wizytę, tak daaaleeeko:-(
W tym tygodniu zaczęłam mieć mdłości i co chwile mi się odbija, dalej nie mam ochoty na słodkie, ale te piersi mnie martwią:-/ A, i dzisiaj rano miałam dwie brązowe plamki na majtkach... ech...:-(
Miałyście podobnie?
PS: Musiałam się wygadać, bo na razie jedynie z mężem na ten temat rozmawiam, ale on bez doświadczenia;-)

Mnie w dalszym ciągu szczypią tylko sutki przy dotyku i zrobiła mi się widoczna jedna żyła i to wszystko [emoji2372] w zeszłym tygodniu było wszystko ok, więc jak dla mnie to kwestia organizmu, każda z nas jest inna [emoji6]
Miałyście tak, że zmiękły Wam piersi i dalej wszystko grało? Bo mnie od kilku dni to martwi. Do początku tego tygodnia miałam bardzo twarde i bardzo bolesne piersi, a jak zaczęłam 6 tydzień to przestały być takie napompowane. Dalej mnie bolą na dotyk, ale nie aż tak jak tydzień temu. I się martwię, czy wszystko gra, a do wtorku, kiedy mam wizytę, tak daaaleeeko:-(
W tym tygodniu zaczęłam mieć mdłości i co chwile mi się odbija, dalej nie mam ochoty na słodkie, ale te piersi mnie martwią:-/ A, i dzisiaj rano miałam dwie brązowe plamki na majtkach... ech...:-(
Miałyście podobnie?
PS: Musiałam się wygadać, bo na razie jedynie z mężem na ten temat rozmawiam, ale on bez doświadczenia;-)

Miałyście podobnie?
Ja od samego początku miałam twarde, bardzo bolące piersi. Od kilku dni bolą tylko przy dotyku.
@kolor nadzieji proszę wpisz mi USG na 02.12.20 mam nadzieję że zobaczę zarodek i serduszko. Póki co nawet nie wiem w którym tygodniu jestem, bo na pierwszej wizycie w sumie nic nie powiedział. Nie ukrywam że bardzo się martwię. 11.11 był tylko pęcherzyk i 1mm ciałko żółte. Chyba za dużo naczytałam się o pustych jajach płodowych.
Wymiotuje prawie codziennie, nawet myśl że coś może śmierdzieć choć wcale tego nie poczułam wywołuje wymioty.
Dziwne smaki ciąg dalszy...ogólnie nigdy nie robiłam gołąbków bo jakoś za nimi nie przepadam ale chyba dzisiaj spróbuje je zrobić. Mam nadzieję że będą zjadliwe 😁

Miałyście podobnie?
Ja mam też miękkie czasami, zależy od pory dnia zauważyłam. Spokojnie 😉😘

Ja wróciłam z zakupów, oczywiście miałam drobne zrobić a tu z 4 reklamówkami na 2 piętro. Teraz ciagnie trochę lewy jajnik. A jak pomyślę jak to będzie w 6 msc wzwyż 😂😂🙈

reklama
Do góry