K
Katijah
Gość
Ja miałam na czczo 100, czyli przekroczone a zawsze miałam 80 czyli coś się dzieje jużWyczytałam u mamaginekolog. Dziwne że dostałaś skierowanie na krzywą bo jesteś w normie i to całkiem nieźle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam na czczo 100, czyli przekroczone a zawsze miałam 80 czyli coś się dzieje jużWyczytałam u mamaginekolog. Dziwne że dostałaś skierowanie na krzywą bo jesteś w normie i to całkiem nieźle
ja byłam właśnie dokładnie w tym dniu i było już serduszko, ale u mnie z pomiarów wychodzi idealnie wielkość maluszka do terminu z om.Dziewczyny czy któraś była na pierwszym USG 6+1? Było coś widać?
Miałyście tak, że zmiękły Wam piersi i dalej wszystko grało? Bo mnie od kilku dni to martwi. Do początku tego tygodnia miałam bardzo twarde i bardzo bolesne piersi, a jak zaczęłam 6 tydzień to przestały być takie napompowane. Dalej mnie bolą na dotyk, ale nie aż tak jak tydzień temu. I się martwię, czy wszystko gra, a do wtorku, kiedy mam wizytę, tak daaaleeeko:-(
W tym tygodniu zaczęłam mieć mdłości i co chwile mi się odbija, dalej nie mam ochoty na słodkie, ale te piersi mnie martwią:-/ A, i dzisiaj rano miałam dwie brązowe plamki na majtkach... ech...:-(
Miałyście podobnie?
PS: Musiałam się wygadać, bo na razie jedynie z mężem na ten temat rozmawiam, ale on bez doświadczenia;-)
Ja od samego początku miałam twarde, bardzo bolące piersi. Od kilku dni bolą tylko przy dotyku.Miałyście tak, że zmiękły Wam piersi i dalej wszystko grało? Bo mnie od kilku dni to martwi. Do początku tego tygodnia miałam bardzo twarde i bardzo bolesne piersi, a jak zaczęłam 6 tydzień to przestały być takie napompowane. Dalej mnie bolą na dotyk, ale nie aż tak jak tydzień temu. I się martwię, czy wszystko gra, a do wtorku, kiedy mam wizytę, tak daaaleeeko:-(
W tym tygodniu zaczęłam mieć mdłości i co chwile mi się odbija, dalej nie mam ochoty na słodkie, ale te piersi mnie martwią:-/ A, i dzisiaj rano miałam dwie brązowe plamki na majtkach... ech...:-(
Miałyście podobnie?
PS: Musiałam się wygadać, bo na razie jedynie z mężem na ten temat rozmawiam, ale on bez doświadczenia;-)
Ja mam też miękkie czasami, zależy od pory dnia zauważyłam. SpokojnieMiałyście tak, że zmiękły Wam piersi i dalej wszystko grało? Bo mnie od kilku dni to martwi. Do początku tego tygodnia miałam bardzo twarde i bardzo bolesne piersi, a jak zaczęłam 6 tydzień to przestały być takie napompowane. Dalej mnie bolą na dotyk, ale nie aż tak jak tydzień temu. I się martwię, czy wszystko gra, a do wtorku, kiedy mam wizytę, tak daaaleeeko:-(
Miałyście podobnie?
Dziewczyny czy któraś była na pierwszym USG 6+1? Było coś widać?