G
guest-1672688487
Gość
Ja tez musze cos jeszcze zjesc bo znow mi burczySpoooko jest prawie 22 a ja wzięłam się za pieczenie paluszków z serem, kminkiem i solą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez musze cos jeszcze zjesc bo znow mi burczySpoooko jest prawie 22 a ja wzięłam się za pieczenie paluszków z serem, kminkiem i solą
U mnie zaczęło się robić co raz mniej pokarmu i wtedy zaczęłam stopniowo małego odstawiać czyli mu wprowadzałam modyfikowane. Zaakceptował odrazu i butelkę i to mleko, nie miałam z nim żadnego problemu więc tak naprawdę łatwo poszło [emoji3526] pewnie gdybym dalej go przystawiała do piersi to ten pokarm by był, ale ja od porodu nie miałam OM, a chciałam zajść w ciążę.. i tak naprawdę 2.10 dostałam pierwszy raz i odrazu się udało [emoji87]Ja tez nie zauwazylam zeby moje piersi sie jakoś zmienily. Wlasnie zmierzam podjąć próbę odstawienia od cyca. Szybko wam sie udalo odstawic?
Mam to samo..glod+mdlosci. Ale na kolacje zrobilam sobie sałatkę bo tak mnie wczoraj juz wieczorem na nia naszło i zjadlam wszystko
To u nas mm jej nie smakuje..a pokarmy stale tez tak sobie je także mam troche stresaU mnie zaczęło się robić co raz mniej pokarmu i wtedy zaczęłam stopniowo małego odstawiać czyli mu wprowadzałam modyfikowane. Zaakceptował odrazu i butelkę i to mleko, nie miałam z nim żadnego problemu więc tak naprawdę łatwo poszło [emoji3526] pewnie gdybym dalej go przystawiała do piersi to ten pokarm by był, ale ja od porodu nie miałam OM, a chciałam zajść w ciążę.. i tak naprawdę 2.10 dostałam pierwszy raz i odrazu się udało [emoji87]
A może spróbuj innego mm? Jakie dawałaś?To u nas mm jej nie smakuje..a pokarmy stale tez tak sobie je także mam troche stresa
Ja też ciagle karmie. Syn ma 19 miesięcy i o ile jak w żłobku jest to je pieknie i pierś tylko na noc to jak mam wolne to co chwile podbiega.. W domu też prawie wcale nie chce jesc jedzenia ma tylko kilka posiłków które lubi a w żłobku je wszystko - od curry po makarony itp..To u nas mm jej nie smakuje..a pokarmy stale tez tak sobie je także mam troche stresa
Hipp, bebilon, bebiko, enfamil i capri care.A może spróbuj innego mm? Jakie dawałaś?
Ciekawe czy jakbym odstawila ja tak definitywnie to czy by przekonala się do mm.Ja też ciagle karmie. Syn ma 19 miesięcy i o ile jak w żłobku jest to je pieknie i pierś tylko na noc to jak mam wolne to co chwile podbiega.. W domu też prawie wcale nie chce jesc jedzenia ma tylko kilka posiłków które lubi a w żłobku je wszystko - od curry po makarony itp..
Dam mu jeszcze 3 miesiace maks do odstawienia i jak się nie uda po drobroci to też zacznę musztardę czy czegoś próbować..
U nas MM było tylko awaryjnie od czasu do czasu ale nie dawałam jako stałego posiłku normalnie..
Ja odstawiłam i już innego mleka nie piła. Jadła normalnie...Ciekawe czy jakbym odstawila ja tak definitywnie to czy by przekonala się do mm.
A ile ma? Może mm juz nie jest potrzebne?Ciekawe czy jakbym odstawila ja tak definitywnie to czy by przekonala się do mm.