Kruszynka1988
Fanka BB :)
Ja właśnie zjadłam takie własnej roboty [emoji846] kocham [emoji7]Dziewczyny "zgrzeszylam", normalnie nic mi nie wchodzi, poza kanapkami z serem a teraz takie shit zjadlam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie zjadłam takie własnej roboty [emoji846] kocham [emoji7]Dziewczyny "zgrzeszylam", normalnie nic mi nie wchodzi, poza kanapkami z serem a teraz takie shit zjadlam
Gdybyś przeszła to byś miała powiększoną Toksoplazmozę IgG ... [emoji846]W sumie żeby zarazic się od kota trzeba byłoby zjeść jego odchody. Większe prawdopodobieństwo jest po zjedzeniu tatara.
Ja obstawiałam, że przeszłam już toksoplazmozę a wyniki wyszły że nie miałam i nie mam obecnie.
Ja przeczytałam , że masz nutelle i, że nią się smarujesz [emoji23].Ja mam mustelle jest od pocztaku ciazy, ale jeszcze sie nie smaruje
No mój to w nocy spi mi nad głową a w ciągu dnia jak siedzę sobie to kładzie się na mnie lub obok mnie [emoji846]A ja w czwartek rozmawiałam ze swoją gin o tym i mówiła, że teraz od zwierząt złapać to już rzadkość. Szybciej można złapać z nieumytych warzyw/owoców.
Ps. A czy wasze koty odkąd jesteście w ciąży też was tak pilnują? Bo wiecie koty to wyczuwają.
A to moja królewna:
Zobacz załącznik 1210773
U mnie mój narzeczony codziennie rano przed pracą czyści kuwetę mi zakazuję się do niej zbliżać [emoji846]U mnie tez moj mąż sprzata kuwetę, chyba ze ja jestem w domu i trzeba wyczyści bo nie da sie obok niej przejść nie wstrzymując oddechu [emoji1787] ale nakładam rękawiczki i pózniej myje ręce [emoji6]
A możesz mi podać przepis na ten chlebek? [emoji846]Ale sobie kolacyjkę zrobiłam [emoji39]
Świeżo upieczony żytni chlebek, szyneczkę wędzona przez mojego męża i pomidorek[emoji3526]
Pycha [emoji39][emoji39][emoji39]
A możesz mi podać przepis na ten chlebek? [emoji846]
To chleb na zakwasie także musiałabyś najpierw wychodować zakwas. A potem to już tylko mąka żytnia i trochę pszennej, woda sól i cukier. My juz od ok 2 lat robimy swój chleb, przynajmniej wiem co jem
Ja tez od wielu lat robię swój chleb. Jeden jest zwykły pszenny na drożdżach, a od kilku miesięcy robię taki z samych ziaren, bez żadnej mąki.A możesz mi podać przepis na ten chlebek? [emoji846]
Też piekę od paru lat swój chleb z tym że na drożdżach i ziemniakach... Jakoś nie mogę się zabrać za ten zakwasTo chleb na zakwasie także musiałabyś najpierw wychodować zakwas. A potem to już tylko mąka żytnia i trochę pszennej, woda sól i cukier. My juz od ok 2 lat robimy swój chleb, przynajmniej wiem co jem