D
doublimam
Gość
trzymamy kciukiWychodzę do lekarza. Odezwę się jak przyjmie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymamy kciukiWychodzę do lekarza. Odezwę się jak przyjmie
Jest ok. Już wrzucalam. Krwiak wyleciał dziecko zdrowetrzymamy kciuki
super cieszę się bardzo czasami pisze z opóźnieniem bo mam siłę to walczę z przygotowaniami do świąt i ogarniam małego ciekawskiego zdobywca świata wasze też takie ciekawe nie są?Jest ok. Już wrzucalam. Krwiak wyleciał dziecko zdrowe Zobacz załącznik 1210192
Wspaniała wiadomość. Teraz odpoczywaj, bo podejrzewam że jesteś emocjonalnie wyczerpana. Trzymaj się ciepłoDziewczyny jest ok. A dzidzia nawet większą. 10t3d według usg. Krwiak wyleciał. Tylko widać krew ale obok. Nie zagraża dziecku.
Zaczelam sie martwic tym moim przeziebieniem ze zaszkodzi to dziecku..tym bardziej w pierwszym trymestrze
Tylko paracetamol i sztyft na czoło - mega polecam, ja mialam mega migreny i mnie ratował. W boots jest!Dziewczyny z UK. Co mogę kupić na bol głowy? Męczył mnie cała noc i teraz tez nie mogę funkcjonować. Czy taki zwykły paracetamol może byc?
Ja miałam covidNie martw się ja już przechodziłam zapalenie ucha i pęcherza i wszystko jest ok[emoji6]
Paracetamol. A taka ciekawostka koleżanki lekarz powiedział, że jak czujemy ze zaczyna nas boleć głowa to wypić trzeba 2 szklanki wody. Mi podziałało kilka razy i obyło się bez lekarstw. Oczywiście nie mówię tu o migrenieDziewczyny z UK. Co mogę kupić na bol głowy? Męczył mnie cała noc i teraz tez nie mogę funkcjonować. Czy taki zwykły paracetamol może byc?
Też kiedyś czytałam o tych wszystkich historiach ale tylko się zestresowalqm bardziejHej dziewczyny. Jestem juz po badaniach krwi i niestety wyszło ze mam cukrzyce ciążową na czczo cukier 109 a po godzinie 184 wiec obie wartości przekroczone. Juz myslalam że udaje mi się dietą wyregulować no zobaczymy bo dziś na czczo cukier 88 czyli w normie. Po posiłkach jest w normie więc chociaż ten początek uda się może dietą uregulować.
Silence85 bardzo się cieszę że już po krwiaku będziesz w końcu mogła odetchnąć.
Mi udało się zapisać na prenatalne na 30 grudnia ale jak liczę to juz moze być za późno bo wg miesiączki jestem już w 9t5d a wg usg z poniedziałku juz 9t4d wiec za 26 dni to juz może być za późno. Zresztą robię nifty pro i jeśli będzie coś nie tak od razu zrobię amnio już bez zabawy w pappa bo dla mnie to mało wiarygodna statystyka. Wiem że nifty to tez statystyka ale dokładniejsza. Dodałam się na fb do grupy Badania prenatalne w ciąży: USG prenatalne, genetyczne, amniopunkcja, pappa, terminacja i wczoraj sobie poczytałam te historie i oczywiście nocka z głowy. A chciałam tylko się dowiedzieć trochę o tych testach sanco, nifty itp.
Trzeba być dobrej myśli i już. Pozdrawiam Was dziewczyny[emoji846]