reklama
Anka:)
Fanka BB :)
Dlatego modlę się , żeby nie było przeciwkskazań do naturalnego...No z ta rana raczej szybko nie wrócisz do ćwiczeń :/ ale wiadomo każdy inaczej... Ja w szpitalu już zazdrościłam tym co urodziły naturalnie. Śmigały po oddziale i podawały mi jedzenie bo zanim ją się podniosłam to one już zjeść zdążyły.
Zamówiłam w moim, zobaczymy jakie przyjdą. Myśle, że jutro będąA zamawiałas w swoim normalnym rozmiarze czy większym? Bo ja w swoim ale kurde ten pas jakiś taki waski
Pochodzę z Podkarpacia ale mieszkam w Krakowie skąd dokladnie jesteś?Jest tu ktoś z Podkarpacia?
kolor nadzieji
To daj znać co o nich sądzisz[emoji846]
Zamówiłam w moim, zobaczymy jakie przyjdą. Myśle, że jutro będą
sylwunia82
A ta pani dr ma certyfikat? Ooo Salve na Struga też moge wybrać, właśnie patrzę na listę jaka mi położna dałaJa chodzę do ginekolog prywatnie ale prenatalne i pappa mam na NFZ że względu na chorobę genetyczną.
Te badania będzie mi robić pani dr. Perenc.
Ona przyjmuje w Salve na Struga .
pyzatka
Witam koleżankę. Ja zamieszkuje w Międzyrzecu Podlaskim.
Ooo, to jeszcze bliżej cześć!
pyzatka
Myślała któraś z Was, aby rodzic w prywatnym szpitalu? Orientujecie się czy mimo pandemii są możliwe porody rodzinne oraz czy dziecko od razu jest z matka?
Ja myślałam o tym, ale tez nic nie wiem wiec chętnie się podepnę.
Mam jakiś ciężki dzień dzisiaj. Jutro mam pierwszą wizytę i strasznie się boje.
Kiedyś o tym myślałam, ale życie zweryfikowało mój plan. W takich szpitalach/klinikach raczej nie ma zbyt dużego zaplecza medycznego, więc przy wszelkich komplikacjach prywatne placówki odpadają. Ja stawiam na szpital 3 stopnia referencyjności.Myślała któraś z Was, aby rodzic w prywatnym szpitalu? Orientujecie się czy mimo pandemii są możliwe porody rodzinne oraz czy dziecko od razu jest z matka?
reklama
Jak będę bliżej porodu to będę dzwonić do szpitala i pytać jak to wyglada. Bo może w lipcu będzie już w miarę normalna sytuacja i nie będą wariować z tą koronaJa myślałam o tym, ale tez nic nie wiem wiec chętnie się podepnę.