reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Kuźwa tu nadrobić.. Ale spoko moja dwulatka od piątku idzie do przedszkola.. Tadam balony poproszę... A tak serio.. Dopiero Ja urodziłam a to juz.. Dramatu ni ma bo 3 razy w tyg po 3-4h. Życie se zdążę na nowo ogarnąć 😂

Jak tam mamuśki? Zyganko wjechało na Amen czy już wyjechało?
Ja w tej ciąży narzekać nie mogę.. z Liwią potrafiłam cały dzień w kiblu spędzić.. I tak minęły pierwsze cztery miesiące.. A teraz gdyby nie fakt ze mam ciężka robotę. .. To bym leciała jak na skrzydłach codziennie wieczorem żeby odpocząć od bycia kurą domową 🙂😁😂

Pytanie o penatralne.. Robicie Nifty czy kombinowanie?
Chciałabym Nifty, ale dla mnie za drogie. Więc zdam się najpierw na pappa i usg. Jeśli w usg wyjdzie coś nie tak, to chyba jednak nifty zrobię. Amniopunkcji się boję.

reklama
Nie wiem co Wy na to. Bo może jest za wcześnie. Jak bylam z młoda w ciąży też zaczynaliśmy tutaj. Później zamaist tu utworzyliśmy sobie zamknięta grupę na fb. Do dzisiaj mamy kontakt. Fakt ze nie wszystkie...
Ale napewno było to po prenatalnych. 😉
Ja jestem już na fb na czerwcowych i na rodzę w 2021.

reklama
Nie wiem co Wy na to. Bo może jest za wcześnie. Jak bylam z młoda w ciąży też zaczynaliśmy tutaj. Później zamaist tu utworzyliśmy sobie zamknięta grupę na fb. Do dzisiaj mamy kontakt. Fakt ze nie wszystkie...
Ale napewno było to po prenatalnych. 😉

Grupa na fb tez może być oby nie na messengerze bo nam w 2017r się to nie sprawdziło. Ciężko było coś odszukać albo odpisać każdemu.
To już niech większość zadecyduje czy zrobimy forum zamknięte tu czy grupę na fb. :)

Do góry