reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Wątek prywatny super. Ale mnie raczej nie dodajcie. Nie wiem co z moją ciąża będzie, choć fasolka walczy. No i termin z usg to 1.07 a ja będę mieć cesarke 2 tygodnie wcześniej, więc na bank czerwcowe. Tylko wątek tam kuleje. Tu zdecydowanie jesteście bardziej aktywne 😁

Witam koleżankę po fachu.. 🙂
Ja dalej pracuje przed świętami nie odpuściły by mi klientki... Najgorzej że cały czas jest człowiek oglądany a w zeszłym tyg wspominały jak to ciężko było jak mnie nie było przez pierwszą ciążę i aż się boje nawet informować swoich klientów.. 🙈

I ad zamkniętego wątku jestem za.. :)
Dziewczyny tylko nie ma mnie na liście wpiszcie mnie termin porodu mam na 12.07 😘

Mnie szefostwo wrecz kazalo isc na L4, bo bali sie bardzo lockdownu a w razie czego przejalby mnie ZUS szybciutko, bo i tak dwa tygodnie bylam chora. Plus u nas jest 12 stylistow, wiec ma mnie kto zastapic ;)
Zaluje tylko, ze nie zdazylam sie pozegnac z moimi klientkami tylko tak łapu capu

reklama
Wątek prywatny super. Ale mnie raczej nie dodajcie. Nie wiem co z moją ciąża będzie, choć fasolka walczy. No i termin z usg to 1.07 a ja będę mieć cesarke 2 tygodnie wcześniej, więc na bank czerwcowe. Tylko wątek tam kuleje. Tu zdecydowanie jesteście bardziej aktywne 😁
Tam maja tez prywatny wiec moze dlatego ;)

Do góry