reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Hej ja dzisiaj byłam na pobraniu krwi, potem w pracy w końcu powiedziałam szefowej o ciąży. Mdlosci jakby mniej dokuczały, pomimo tego że wczoraj wieczorem niestety wymiotowałam. Teraz ciśnienie ze mnie zeszło i mega rozbolała mnie głowa, ale jedno szczęście już skończyłam pracę i będę mogła się położyć i odpocząć [emoji30]
Hej
Jak tam laski?
Jak się czujecie?
Ja dziś wcale nie wstawałam w nocy na siku, także się wyspałam [emoji8]
Już w pracy siedzę i kawę piję.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Dziewczyny, czy wam też tak piersi urosły? Bo ja już mam tak duże, że się wylewają ze stanika, który był lekko za duży przed ciążą. Dobrze, że w weekend sklepy otwierają bo muszę się w nowe staniki zaopatrzyć.
U mnie to samo z rozmiar napewno się powiększyły. Nawet mój mąż wczoraj zwrócił na to uwagę, że cycuszki jakieś większe się zrobiły 😁

Hej dziewczynki jestem już w 9tc 8+1 tak mi pokazuja aplikacje.
Czy wy też zauważyliście już , że trochę Wam się przytyło? Jestem szczupłą kobitka, przed ciążą ważyłam 50kg (z kawałkiem) przy 159cm.
Piersi miałam rozm.75C. teraz już ważę ok.53kg i piersi też się powiększyły, dobrze, że miałam wiekszy stanik który kiedyś przez pomyłkę kupiłam (tyko nie wiem czemu jest bez metki z rozmiarem [emoji848]).
Kupiłam w zeszłym roku płaszcz zimowy i wtedy był ciut luźniejszy a wczoraj wychodząc na spacer z moim narzeczonym dopięłam się z lekką trudnością i widać było , że bardzo mocno mnie opina na piersiach i brzuszku (nawet było mi w nim trochę ciasno) [emoji51][emoji15]
Mój Miś skomentował, że ładnie widać w nim mały zaokrąglony brzusio. [emoji1768]
Zresztą zauważyłam, że na bokach też mi przybyło troszkę ciałka. [emoji848][emoji2958]

Dodatkowo dziś rano założyłam jeansy i już czułam, że w pasie trochę cisną.... [emoji3526]

Trzeba się zaopatrzyć w coś wygodniejszego... [emoji848]
Może macie jakieś propozycje gdzie i co można kupić teraz na zimę, żeby tyłek nie zmarzł ? [emoji846][emoji6]

Hej dziewczynki jestem już w 9tc 8+1 tak mi pokazuja aplikacje.
Czy wy też zauważyliście już , że trochę Wam się przytyło? Jestem szczupłą kobitka, przed ciążą ważyłam 50kg (z kawałkiem) przy 159cm.
Piersi miałam rozm.75C. teraz już ważę ok.53kg i piersi też się powiększyły, dobrze, że miałam wiekszy stanik który kiedyś przez pomyłkę kupiłam (tyko nie wiem czemu jest bez metki z rozmiarem [emoji848]).
Kupiłam w zeszłym roku płaszcz zimowy i wtedy był ciut luźniejszy a wczoraj wychodząc na spacer z moim narzeczonym dopięłam się z lekką trudnością i widać było , że bardzo mocno mnie opina na piersiach i brzuszku (nawet było mi w nim trochę ciasno) [emoji51][emoji15]
Mój Miś skomentował, że ładnie widać w nim mały zaokrąglony brzusio. [emoji1768]
Zresztą zauważyłam, że na bokach też mi przybyło troszkę ciałka. [emoji848][emoji2958]

Dodatkowo dziś rano założyłam jeansy i już czułam, że w pasie trochę cisną.... [emoji3526]

Trzeba się zaopatrzyć w coś wygodniejszego... [emoji848]
Może macie jakieś propozycje gdzie i co można kupić teraz na zimę, żeby tyłek nie zmarzł ? [emoji846][emoji6]
Mi też boczki urosły i brzuch nad pępkiem taki wydatny.
Ja widziałam w h&m fajne ciążowe ciuszki

Hej ja dzisiaj byłam na pobraniu krwi, potem w pracy w końcu powiedziałam szefowej o ciąży. Mdlosci jakby mniej dokuczały, pomimo tego że wczoraj wieczorem niestety wymiotowałam. Teraz ciśnienie ze mnie zeszło i mega rozbolała mnie głowa, ale jedno szczęście już skończyłam pracę i będę mogła się położyć i odpocząć [emoji30]
No to już masz z głowy szefa.
Ja dziś też pytałam się mojej ile należy się okolicznościowego urlopu za ślub to zażartowałam, że fajnie jakbym zaraz w ciąży była, a moja koleżanka mówi...właśnie mi się śniłaś z wózkiem 😂😂😂

Jest dzidzi i bije serce, 8 tydzień, poród na 7.07, kolejna wizyta na 21.12

Załączniki

• IMG_20201126_131243.jpg
    IMG_20201126_131243.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 67
reklama
Też jestem raczej drobna ale już w spodniach ciążowych chodzę ;) nie gniotą mi brzuszka i mają taki wysoki pas więc wiatr mi nie zawiewa i jest ciepło. Mam je po poprzedniej ciąży. Kurtkę zimową mam parkę i przełamałam w niej całą ciąże to myśle że i teraz da radę. Wagowo 52kg w ubraniu przy 158cm wzrostu, poprzednio startowałam z 54 i doszłam Max do 64kg zobaczymy jak będzie teraz :)

Do góry