Gigi Tg
Fanka BB :)
Nie steruj się tylko zaraz się pochwal trzymamJa za godz będę miała wizytę, stres mnie zżera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie steruj się tylko zaraz się pochwal trzymamJa za godz będę miała wizytę, stres mnie zżera
Zaczęłam dziś 7tydzien.. choć pewnie owu miałam mega wcześnie poprzestawiane przez chyba lot samolotem bo zaszłam w ciążę 2 dni po miesiączce taka niespodzianka po wakacjach w TurcjiSuper wieści.
Masz skończony 7 tydz?
Ja bym dla własnego spokoju zadzwoniła jak masz taką możliwość.Mam wizytę za 2tyg czekać do wizyty czy zadzwonić do gin?
Będzie pięknie !!!ciesz się ja dziś płakałam z radości u LekarzaJa za godz będę miała wizytę, stres mnie zżera
Piekna fotka ps. dobra farba tzn? jaka czarna polecasz dzieki za infoBędzie pięknie !!!ciesz się ja dziś płakałam z radości u Lekarza
Ja mam dwie karty ciazy, lekarz do którego chodzę prywatnie wie ze wcześniej bylam na nfz. Znam osoby które nie mówią o tymNo właśnie a czy jeden i drugi lekarz wiedzą o sobie?
Który zakłada kartę?
Nie wiem jak to jest...
U mnie 7.0 tydzień ciąży a maleństwo mierzy 1.03cmA który dokładnie masz tydzien i jaka wielkosc zarodkka ?
Gratulacje
Taką z drogerii? Czy sklep fryzjerski?Piekna fotka ps. dobra farba tzn? jaka czarna polecasz dzieki za info
taka z drogerii . Przewaznie uzywam garniera .Taką z drogerii? Czy sklep fryzjerski?