reklama
@kolor nadzieji termin 13.07, 2 usg w ten piątek 13, na poprzednim był tylko malutki pęcherzyk, choć i tu nie wiem czy nie za szybko wizyta ale lekarka zaprasza to idę.
Sechmet
Fanka BB :)
@kolor nadzieji jednak mam wizyte 25 Haha pomieszało mi się ..
Trzymam kciuki . Musi być dobrzeMamy podobna historię i też brałem te same leki, z tym że wcześniej zamiast acardu robiłam sobie zastrzyki clexane w brzuch do 20 tyg.
Dziś złe się czuje, nie mogę jesc, czuje zapachy które mi śmierdzą..
Wizytę Mam dziś o 15, denerwuje się.
MamaM123
Czy wy też nie możecie niczego jesc ?
Co prawda nie mam mdlosci ale totalnie na nic nie mam ochoty, jestem leniwa strasznie co do jedzenia i zycia .
Trochę się obawiam ze nie dostarczam potrzebnych składników, no ale serio nie mam ochoty na nic zdrowego
Co prawda nie mam mdlosci ale totalnie na nic nie mam ochoty, jestem leniwa strasznie co do jedzenia i zycia .
Trochę się obawiam ze nie dostarczam potrzebnych składników, no ale serio nie mam ochoty na nic zdrowego
Sechmet
y
Chciałbym tak, u mnie jest mega mocny apetyt. Ciągle mogłabym podjadać. Staram się jeść owoce I warzywa jako przekąski ale jest bardzo ciężko...Czy wy też nie możecie niczego jesc ?
reklama
sylwunia82
@kolor nadzieji
Terminu wizyty jeszcze nie mam ale wstępny termin porodu to 21 lipca. Poproszę o wpisanie. Super pomysł
Terminu wizyty jeszcze nie mam ale wstępny termin porodu to 21 lipca. Poproszę o wpisanie. Super pomysł