reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Cześć dziewczyny. Dziś, późnym wieczorem idę na USG. Wg preglife jestem w 5+5. Bardzo się stresuje ta wizytą czy wszystko będzie w porządku. Moje cykle były 31 dniowe, ciekawe czy będzie już coś widać żeby potwierdzić ciążę. Od razu potrzebuję zwolnienie bo moja praca jest niebezpieczna. Myślicie że jak będzie tylko pęcherzyk lekarz da l4?
Chyba tak, mnie zawsze na początku pytał czy chcę l4. A idziesz na nfz czy prywatnie?

reklama
Ja to oprócz braku miesiączki nie mam żadnych prawie objawów. Na wieczór mam jedynie wzdety brzuch i problem z zaparciami. Często mi się tez odbijało. Teraz trochę to mija i aż się boje czy z dzidziusiem wszystko w porządku.. wizyta u gin dopiero w sobotę
Prywatnie, dlatego dopiero 20.40 wizyta.
Ja jestem na zwolnieniu od 2,5 tygodnia i nie musiałam nawet wiele tłumaczyć, wystawił bez problemu.

reklama
Do góry