Karla88
Fanka BB :)
Dziewczyny poradzcie byłam u gina zrobił mi posiew ale wg.niego to żadna infekcja tylko spadek estrogenow po porodzie jedyne co mi zaproponował to miejscowa terapię która trwa pół roku przez co jeśli się zgodzę to muszę odstawić małego przy badaniu czułam taki ból że lekarz pytał czy naprawdę tak mnie to boli i podrażnienie jest tak mocne że pojawiła się krew kazał mi zdecydować mogę tak chodzić i karmić no i nie wiem czy kończyć po styczniu z cysiem czy zacząć się leczyć po roczku małego i do tego czasu liczyć że się unormuje? Nie wiem :/ może głupio pisze ale tak mi ciężko strasznie uwalilam sobie w głowie że do roku chce karmić dziecko lubię to robić i małemu służy.
A jak przestanę to jakie mleko dajecie małym? No I myślę że w takim razie po 5 miesiącu wprowdzilabym kaszke na noc potem zmieniła sposób karmienia na butelkę o dopiero wtedy rozszerzać dietę zeby potem nie wszystko na raz.... zazdroszczę mamom które mogą karmić bez problemów
Do 6 mc podajesz mleko 1 i powoli zaczynasz wprowadzać jedzenie owoce warzywa itd
My mamy skończone 4 mc i młody prócz mleka mm je owoce, kaszki i warzywa jakieś zupki powoli wprowadzamy
Co do infekcji współczuje ja bym zajęła się jej leczeniem już teraz bo za pół roku to może z tego być coś poważniejszego a dziecko i tak jak zaczyno jesc to mleka mniej będzie pic