reklama
majacyr
Fanka BB :)
Gratulacje
Karla88
Dzien Dobry ...i w sumie to dowidzenia bo ja sie z watku odmeldowuje. Powodzenia
A dlaczego??? Stało się coś?
Onaszczesliwa2018
Co się stało?Dzien Dobry ...i w sumie to dowidzenia bo ja sie z watku odmeldowuje. Powodzenia
Dzien Dobry ...i w sumie to dowidzenia bo ja sie z watku odmeldowuje. Powodzenia
Yyyyy....? Coś ominęłam?
My chyba wreszcie dzis do domu.po tych kilku latach wypadlam z obiegu przypomnijcie ktore wkladki do stanika nie przyklejaly sie do poranionych sutkow? .w szpitalu okazalo sie po otwarciu ze zamowilam materialowe aventa ale bolesnie przyklejaja sie.Jakies rady jak dosc do siebie po cesarce .eh wczoraj przeryczalam ze nie tak mialam rodzic i wracac do formy
Margana
Wiesz co ja tez plakalam ze mi cc zrobili, ale dochodzilam do siebie lepiej niz po sn.My chyba wreszcie dzis do domu.po tych kilku latach wypadlam z obiegu przypomnijcie ktore wkladki do stanika nie przyklejaly sie do poranionych sutkow? .w szpitalu okazalo sie po otwarciu ze zamowilam materialowe aventa ale bolesnie przyklejaja sie.Jakies rady jak dosc do siebie po cesarce .eh wczoraj przeryczalam ze nie tak mialam rodzic i wracac do formy
A Ty jeszcze w 2-paku?Dzień dobry
Wątek trochę usycha, każda zajęta maluszkiem, zazdroszcze
Miłego dnia każdej z Was
reklama
Dorotea.
Wiesz co ja tez plakalam ze mi cc zrobili, ale dochodzilam do siebie lepiej niz po sn.
Ja jestem miesiąc po SN i jeszcze nie czuję się w pełni dobrze :/
Podziel się: