Ja mam z ziaji Maks je cyca już 3 tygodnie i dajemy radęWlasnie sie dowiedzialam zeby Maltanu vzasem nie uzywac przy poranionych brodawkach, bo zawiera cukier i z czasem moze sie grzybica rozwinac.
reklama
Margana
Fanka BB :)
Super. Zazdroszcze.Ja mam z ziaji Maks je cyca już 3 tygodnie i dajemy radę
Rozkręci się :* nie jedna babeczka która ze mną leżała miała problem z karmieniem i laktator dał radęSuper. Zazdroszcze.
Margana
Wiem, ze by sie rozkrecilo gdyby nie ten bol. A zaczyna siecwszystko robic tak samo jak poprzednio[emoji20]Rozkręci się :* nie jedna babeczka która ze mną leżała miała problem z karmieniem i laktator dał radę
Współczuję kochanaWiem, ze by sie rozkrecilo gdyby nie ten bol. A zaczyna siecwszystko robic tak samo jak poprzednio[emoji20]
Gratulacje!Hey dziewczyny jestem Radziu [emoji7] urodziłem się z wagą 3700 i 56cm duży u mnie wszystko ok a mamę troszkę boli pipcia [emoji23]. Pozdrawiamy Zobacz załącznik 878247
Karla88
To dziewczyn które miały zakładany balonik.. Długo z nim chodziłyście?
Ja 24 godz z nim chodziłam
Jak ci się zrobi odpowiednie rozwarcie to on sam wypadnie
reklama
Karla88
Ja już leżę na oddziale
Mały w kanale bardzo nisko
Waga wychodzi 3400 orientacyjnie
Ale nie mam wogole prawie wod
Czekam na testy czy faktycznie jeżeli tak to dziś wywołują i nie czekają na nic jeżeli się okaże ze to Antoś je sobie wypił to chyba jutro ale to będę wiedzieć dokładnie po rozmowie z ordynatorem i położna
Zdążyłam się już popłakać z nerwow i strachu
Mały w kanale bardzo nisko
Waga wychodzi 3400 orientacyjnie
Ale nie mam wogole prawie wod
Czekam na testy czy faktycznie jeżeli tak to dziś wywołują i nie czekają na nic jeżeli się okaże ze to Antoś je sobie wypił to chyba jutro ale to będę wiedzieć dokładnie po rozmowie z ordynatorem i położna
Zdążyłam się już popłakać z nerwow i strachu
Podziel się: