reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No bole miałam skurcze myślałam że to już bo rwalo równo a tu dupa i na obserwacji do jutra jak nie pójdzie to do domku
Oj to serio współczuję. Ja tak miałam przy 1 porodzie - 10h bólów co 5minut, że aż mnie zginało, a tam ledwo 2cm. Z tym, że ja byłam po terminie więc zabrali mnie na porodówkę, dali oxy i urodziłam w 4h.

Dzien dobry

w Wawie dzisiaj piękna pogoda, deszcz i ochłodzenie... wreszcie odżyłam :tak:

@Lipcowa mamusia, słaby scenariusz te 6 dni czekania... ale co szpital to inne zasady jak widzę. Może jeszcze coś się wydarzy... chociaż jak czytam jak @Margana się męczy i odpusza po kilku h to cholera wie co te nasze ciała mają za plan...

Dziewczyny kupowałyście maluszkom poduszkę klin przeciw plaszczeniu sie główki?

Nie nic takiego nie kupowałam moja ulewala woec lekarz kazał mi ja kłaść na boki i zmieniać raz na prawo raz na lewo co jakiś czas żeby się nie udusiła i dodatkowo żeby główka się formowała
Najlepszy sposób
Teraz tak samo będę robić

reklama
Do góry