Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
[emoji34] leżę w bólach ale nadal nici[emoji53] juz zaczynam mieć dość bo skurcze zmalaly ale bolą bardziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę ze nie tylko ja nie mogę spać w nocy.
Czym Wy te maluszki pedzicie ze takie olbrzymki Wam rosna?
Moje pierwsze mialo 3080 i mimo wszystko ciezko było wepchnąć. Lekarz "wyciskal" :/
Trzymam kciuki żeby jednak rozwarcie poszłoHey laski ja na Patologii 2 cm rozwarcia byłam se pod prysznicem pipa rznie kręgosłup tez skurcze sa mam nadzieje ze juz z górki i do rana wygonie małego [emoji38]
A moja bezsenność na na imię Maks cycojad o 5 rano urządził sobie dzień i patrzył się jakby nie wiadomo co tu się działo [emoji14] o 7.30 zjadł cyca i heja, śpi dalej więc i ja leżę... Ale za to już przy kąpieli nie na płaczu i mamy regularność wieczorem 19 kąpiel, później cycuś i spanie i pięknie się sprawdzaJa tez nie śpię moja bezsenność mnie wykończy ..
Kurde no zróbcie coś żadnej decyzji tylko do badania czy rozwarcie nie większe pewnie nie boleć boli wrrr no masakra czy to się skończy wgl?
Ta w marzeniach coś ty nie bo dopiero 6 dni po terminie wywolaja[emoji53][emoji34].A podali ci oxy?
Ta w marzeniach coś ty nie bo dopiero 6 dni po terminie wywolaja[emoji53][emoji34].
Współczuję. A czemu wylądowałaś w szpitalu, skoro nie jesteś jeszcze po terminie? Bo chyba coś przeoczyłam.Ta w marzeniach coś ty nie bo dopiero 6 dni po terminie wywolaja[emoji53][emoji34].
No bole miałam skurcze myślałam że to już bo rwalo równo a tu dupa i na obserwacji do jutra jak nie pójdzie to do domkuWspółczuję. A czemu wylądowałaś w szpitalu, skoro nie jesteś jeszcze po terminie? Bo chyba coś przeoczyłam.