Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny, wody mi odchodzą [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] jadę zaraz na porodówkę)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny, wody mi odchodzą [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] jadę zaraz na porodówkę)
Ja wg gin mam na dzisiaj, i co? I d.... Jutro mam wizytę i ktg, się okaże co dalej....
Trzymam kciuki żeby szybko i bezboleśnie poszłoHey mamuski ja w szpitalu skurcze konkretne może coś pójdzie w nocy jeśli nie to już wyjdę z małym bd wywolywac[emoji4]. Te słupy u góry to skurcze oby tak dalej [emoji5][emoji5][emoji5]Zobacz załącznik 874175
O to trzymam kciuki za szybka akcje[emoji3]Hey mamuski ja w szpitalu skurcze konkretne może coś pójdzie w nocy jeśli nie to już wyjdę z małym bd wywolywac[emoji4]. Te słupy u góry to skurcze oby tak dalej [emoji5][emoji5][emoji5]Zobacz załącznik 874175
Gratulacje!!! Dochodzcie dziewczyny szybko do siebie!Dziewczyny, Mamy ją [emoji173]️ o 18.15 podpieli mnie na IP pod ktg, o 19.15 przeszłam na porodówkę, a o 20.15 Zuzia była z nami. Poród ekspres bolesny, ale jak widać przeżyłam [emoji4]