No i właśnie tego się boję, że czekałam na takie bóle jak przy pierwszej ciąży a teraz to może przebiegać zupełnie inaczej, strasznie zaczęłam się bać z jednak strony bardzo chcę już mieć córcię przy sobie a z drugiej myśl, że to już to przeraża mnie.Ciezko powiedziec, bo roznie moze byc. Ja poprzednio nie mialam takich typowych skurczy coraz czestszych, tylko ciagly bol brzucha i krzyza.
reklama
Jak będzie sie nasilało to jedz będziesz po terminie to może być początek porodu nie stresuj się myśl ze ze niedługo będziesz miała córeczkę: ) daj znać jak bóle sie nasilaRegularne nie są, czasem co 15 minut a czasem godzinę cisza, ale są to dosyć mocne bóle, myślę, że jeśli będą się często powtarzać to pojedziemy w nocy do szpitala, bo po północy już będę dzień po terminie z OM więc to już może być to.
Margana
Fanka BB :)
Wiesz co, mam tak samo. Z jednej strony chcialabym juz uridzic, z drugiej sie boje.No i właśnie tego się boję, że czekałam na takie bóle jak przy pierwszej ciąży a teraz to może przebiegać zupełnie inaczej, strasznie zaczęłam się bać z jednak strony bardzo chcę już mieć córcię przy sobie a z drugiej myśl, że to już to przeraża mnie.
Tez nie wiem czego sie spodziewac jak sie zacznie, bo wlasnie poprzednio tak nietypowo mi sie zaczelo.
Mysle, ze jak te bole beda trwaly tak ze 2-3 godziny bez przerwy i nie przechodzily po niczym to moze lepiej jechac do szpitala. Probowalas brac no-spe, prysznic? W kazdej pozycji jest taki sam bol?
No spy już nie chcę brać bo jestem już praktycznie po terminie więc chyba nie ma co już tego zatrzymywać, brałam przed chwilą prysznic i jest tak samo, łapie mnie ten ból i jak chodzę i gdy się kładę, czop cały czas odchodzi z krwią, spróbuję się teraz przespać, jeśli będzie mnie ten ból wybudzał to wtedy szpital ..Wiesz co, mam tak samo. Z jednej strony chcialabym juz uridzic, z drugiej sie boje.
Tez nie wiem czego sie spodziewac jak sie zacznie, bo wlasnie poprzednio tak nietypowo mi sie zaczelo.
Mysle, ze jak te bole beda trwaly tak ze 2-3 godziny bez przerwy i nie przechodzily po niczym to moze lepiej jechac do szpitala. Probowalas brac no-spe, prysznic? W kazdej pozycji jest taki sam bol?
Margana
Wlasnie chodzi o to, ze jak to sa skurcze porodowe to no-spa nie zadziala[emoji3] Tak mozna sprawdzic czy to to[emoji6]No spy już nie chcę brać bo jestem już praktycznie po terminie więc chyba nie ma co już tego zatrzymywać, brałam przed chwilą prysznic i jest tak samo, łapie mnie ten ból i jak chodzę i gdy się kładę, czop cały czas odchodzi z krwią, spróbuję się teraz przespać, jeśli będzie mnie ten ból wybudzał to wtedy szpital ..
To trzymam kciuki. Daj znac jak by co[emoji5]
Mam regularne, mocne skurcze co 8 minut, zawieźliśmy już córkę do mojej mamy, czekam, aż skurcze będą co 5 minut i wtedy będziemy jechać do szpitala, zapomniałam już, że te skurcze, aż tak mocno bolą .. jestem przerażona , tylko pociesza mnie fakt, że za parę godzin będę już tulić moją córeczkę ..
Margana
Powodzenia!Mam regularne, mocne skurcze co 8 minut, zawieźliśmy już córkę do mojej mamy, czekam, aż skurcze będą co 5 minut i wtedy będziemy jechać do szpitala, zapomniałam już, że te skurcze, aż tak mocno bolą .. jestem przerażona , tylko pociesza mnie fakt, że za parę godzin będę już tulić moją córeczkę ..
Moni17.06
PowodzeniaMam regularne, mocne skurcze co 8 minut, zawieźliśmy już córkę do mojej mamy, czekam, aż skurcze będą co 5 minut i wtedy będziemy jechać do szpitala, zapomniałam już, że te skurcze, aż tak mocno bolą .. jestem przerażona , tylko pociesza mnie fakt, że za parę godzin będę już tulić moją córeczkę ..
Yulie
Zaangażowana w BB
Czekamy! Powodzenia!Mam regularne, mocne skurcze co 8 minut, zawieźliśmy już córkę do mojej mamy, czekam, aż skurcze będą co 5 minut i wtedy będziemy jechać do szpitala, zapomniałam już, że te skurcze, aż tak mocno bolą .. jestem przerażona , tylko pociesza mnie fakt, że za parę godzin będę już tulić moją córeczkę ..
reklama
Sprightly88
Mam regularne, mocne skurcze co 8 minut, zawieźliśmy już córkę do mojej mamy, czekam, aż skurcze będą co 5 minut i wtedy będziemy jechać do szpitala, zapomniałam już, że te skurcze, aż tak mocno bolą .. jestem przerażona , tylko pociesza mnie fakt, że za parę godzin będę już tulić moją córeczkę ..
To trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Podziel się: