reklama
Sprightly88
Fanka BB :)
Cześć mamusie, trzymamy kciuki za porody i wizyty! U mnie cisza teraz to leżenie w szpitalu to mnie wyciszy i cofnie rozwarcie ;p. Czy któreś doświadczone mamy wykonywały masaż krocza i faktycznie pomogło to przy porodzie SN?
Karla88
U mnie codziennie pojawiają się skurcze, gin robiła mi ktg wyszło ok, szyjka 3 cm, czop śluzowy nadal na miejscu, więc czemu te skurcze mi się pojawiają ciągle?
Jeżeli są nieregularne to normalne ze się pojawiają nonstop
Karla88
Cześć mamusie, trzymamy kciuki za porody i wizyty! U mnie cisza teraz to leżenie w szpitalu to mnie wyciszy i cofnie rozwarcie ;p. Czy któreś doświadczone mamy wykonywały masaż krocza i faktycznie pomogło to przy porodzie SN?
Ja miałam masaż szyjki nigdy więcej się moe zgodzę ma to
Nie pomogło bol nie ludzki płakałam aż najgorsze doświadczenie przed porodowe a próg bólu mam wysoki bo urodziłam bez żadnego znieczulenia a masaż mnie pokonał
Lipcowa mamusia
No trzymam kciuki [emoji4][emoji4][emoji4]Ja dziś wizyta i mam nadzieję ściąganie pessara żyje nadzieją że to będzie przełomowy dzień i się cos zacznie działać wczoraj wieczorem miałam lekki ból brzucha jak na okres a poza tym to cały czas czuje ucisk na wzgórku łonowym.
Lipcowa mamusia
To cesarke dzisiaj są czy jak? Bo widzę ze są kciuki za rodzące [emoji4]
Karla88
To cesarke dzisiaj są czy jak? Bo widzę ze są kciuki za rodzące [emoji4]
Darka ma cc
Marika oksy i ma rodzic
Lipcowa mamusia
Ooo super a wiadomo o której ma cesarke?
reklama
Karla88
Ooo super a wiadomo o której ma cesarke?
Coś koło 13:00 napewno napisze się pochwalić [emoji4]
Podziel się: