reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie ma to jak o godzinie 23 zabierać się za prasowanie [emoji849][emoji849][emoji849]
IMG_20180620_001532.jpg

Załączniki

• IMG_20180620_001532.jpg
    IMG_20180620_001532.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 581
reklama
Ja właśnie dzisiaj na wizycie miałam pobierany..
A ja się zastanawiam bo miałam pobierany w szpitalu ale nie dostałam wyniku :/ mam nadzieję że jak przyjadę rodzić to nie będzie jakiejś szopki że nie go mają. Myślałam że wpiszą w kartę ciąży ale tam też nie ma.

@Sprightly88 jak tam u Ciebie ?
Od wczoraj zastanawiam się jak to jest z tym pessarem. Myślałam że mając założony szyjka się nie skraca a tym bardziej nie rozwiera a u Sprightly88 jak widać zadziało się to i to. Więc jak to w końcu jest?

Moje życie to teraz odciaganie pokarmu i wyparzanie butelek..mam wrażenie że robię to bez przerwy[emoji23] generalnie jest lepiej. Żeby nie zoltaczka mała wyszła by już wczoraj ż inkubatora. Musi tylko zacząć jeść sama i przybierać na wadze i można myśleć o domku [emoji4]
dobrze, ze masz co odciagac !!! Kurcze obys i dala rade przejsc na piers ,moze byc trudno...
a jak sie czujesz?

helou....

u nas pewnie kolejny gorący dzień... Może przetrwam ;)

A ja się zastanawiam bo miałam pobierany w szpitalu ale nie dostałam wyniku :/ mam nadzieję że jak przyjadę rodzić to nie będzie jakiejś szopki że nie go mają. Myślałam że wpiszą w kartę ciąży ale tam też nie ma.

Upewnij się lepiej w szpitalu, żeby faktycznie mieli...

reklama
@Sprightly88 jak tam u Ciebie ?
Od wczoraj zastanawiam się jak to jest z tym pessarem. Myślałam że mając założony szyjka się nie skraca a tym bardziej nie rozwiera a u Sprightly88 jak widać zadziało się to i to. Więc jak to w końcu jest?

Zarówno szew i pessar mają za zadanie odciążyć szyjkę i ja wspomóc, jednakże nie dają 100%gwarancji na donoszenie ciąży i na to że nie będzie się już skracała. Po prostu zwiększają szanse.

Do góry