reklama
Margana
Fanka BB :)
Oby bylo juz tylko coraz lepiej!Moje życie to teraz odciaganie pokarmu i wyparzanie butelek..mam wrażenie że robię to bez przerwy[emoji23] generalnie jest lepiej. Żeby nie zoltaczka mała wyszła by już wczoraj ż inkubatora. Musi tylko zacząć jeść sama i przybierać na wadze i można myśleć o domku [emoji4]
olaaa7
A ja się zastanawiam bo miałam pobierany w szpitalu ale nie dostałam wyniku :/ mam nadzieję że jak przyjadę rodzić to nie będzie jakiejś szopki że nie go mają. Myślałam że wpiszą w kartę ciąży ale tam też nie ma.Ja właśnie dzisiaj na wizycie miałam pobierany..
olaaa7
@Sprightly88 jak tam u Ciebie ?
Od wczoraj zastanawiam się jak to jest z tym pessarem. Myślałam że mając założony szyjka się nie skraca a tym bardziej nie rozwiera a u Sprightly88 jak widać zadziało się to i to. Więc jak to w końcu jest?
Od wczoraj zastanawiam się jak to jest z tym pessarem. Myślałam że mając założony szyjka się nie skraca a tym bardziej nie rozwiera a u Sprightly88 jak widać zadziało się to i to. Więc jak to w końcu jest?
arona
dobrze, ze masz co odciagac !!! Kurcze obys i dala rade przejsc na piers ,moze byc trudno...Moje życie to teraz odciaganie pokarmu i wyparzanie butelek..mam wrażenie że robię to bez przerwy[emoji23] generalnie jest lepiej. Żeby nie zoltaczka mała wyszła by już wczoraj ż inkubatora. Musi tylko zacząć jeść sama i przybierać na wadze i można myśleć o domku [emoji4]
a jak sie czujesz?
ani_anita
A w wypisie nie ma?A ja się zastanawiam bo miałam pobierany w szpitalu ale nie dostałam wyniku :/ mam nadzieję że jak przyjadę rodzić to nie będzie jakiejś szopki że nie go mają. Myślałam że wpiszą w kartę ciąży ale tam też nie ma.
olaaa7
No właśnie nie ma. Jest tylko mocz i morfologia.A w wypisie nie ma?
helou....
u nas pewnie kolejny gorący dzień... Może przetrwam
Upewnij się lepiej w szpitalu, żeby faktycznie mieli...
u nas pewnie kolejny gorący dzień... Może przetrwam
A ja się zastanawiam bo miałam pobierany w szpitalu ale nie dostałam wyniku :/ mam nadzieję że jak przyjadę rodzić to nie będzie jakiejś szopki że nie go mają. Myślałam że wpiszą w kartę ciąży ale tam też nie ma.
Upewnij się lepiej w szpitalu, żeby faktycznie mieli...
reklama
@Sprightly88 jak tam u Ciebie ?
Zarówno szew i pessar mają za zadanie odciążyć szyjkę i ja wspomóc, jednakże nie dają 100%gwarancji na donoszenie ciąży i na to że nie będzie się już skracała. Po prostu zwiększają szanse.
Podziel się: