reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja już po wizycie. 3 godziny czekania na przyjęcie. Więc moje ciśnienie wysokie 144/66. Ja w ciąży, 6 numerek, a ciągle kogoś przyjmowali z poza, niby tylko po receptę. Pobierali wymaz na gbs.. Pierwsze KTG będę mieć 27.06. I dostałam skierowanie na całą resztę badań na początek lipca. Po cichu liczę że 8 lipca się już rozpakuję. Obecnie mam 34tc.

A ja miałam dziś wizytę. Wg Pani doktor nie zapowiada się, żebym miała rodzić niebawem. A w sobotę inny lekarz powiedział, że ponieważ główką jest wyczuwalna w badaniu to mogę rodzić w każdej chwili... I komu wierzyć [emoji50]

Melduję się po wizycie. Panna Paulina uznała, że wiszenie głową w dół niczym nietoperz jest nie dla niej i postanowila sobie usiąść na tyłku. Dziś mam 34 TC (33t2d) lekarz powiedział, żeby się jeszcze nie martwić, za 2 tyg skontrolujemy. Wiec jestem niepocieszona na razie. Po za tym ok, waży 2200.

Ja już po wizycie. 3 godziny czekania na przyjęcie. Więc moje ciśnienie wysokie 144/66. Ja w ciąży, 6 numerek, a ciągle kogoś przyjmowali z poza, niby tylko po receptę. Pobierali wymaz na gbs.. Pierwsze KTG będę mieć 27.06. I dostałam skierowanie na całą resztę badań na początek lipca. Po cichu liczę że 8 lipca się już rozpakuję. Obecnie mam 34tc.
To super, ze wszystko jest ok!

reklama
A ja miałam dziś wizytę. Wg Pani doktor nie zapowiada się, żebym miała rodzić niebawem. A w sobotę inny lekarz powiedział, że ponieważ główką jest wyczuwalna w badaniu to mogę rodzić w każdej chwili... I komu wierzyć [emoji50]
Haha, no i tu jest problem jak sie chodzi do roznych lekarzy. A tak na prawde to nikt nie wie co to bedzie[emoji6]

Do góry