Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
O dzięki Malina [emoji16]Dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O dzięki Malina [emoji16]Dzięki
Ja na to nie patrzylam jak stosowalam luteine. Raczej nie powinna sie dostac do kubeczka.Powiedzcie mi proszę czy przed badaniem moczu mam nie brać luteiny?? Aplikuje rano i wieczorem po jednej i teraz nie wiem jak mam to zrobić, po nocy oddać siusiu normalnie? I po zaaplikować kolejną tabletkę?
Haha zanim połoza nam dziecko na brzuchu to powiemy proszę poczekać najpierw poprawie makijaz bo pierwsze wrażenie robi się tylko raz? [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]Ja rzęs co prawda jeszcze nigdy niemialam ale może przed porodem uda mi się troszkę doprowadzić do ładu żeby mały się niewtstraszyl jak zobaczy pierwszy raz mame
No ja czy ciąć czy przec to sie okaże [emoji16] najważniejsze żeby mały miał się dobrze i żebyśmy mogli cieszyć się sobą na wzajem [emoji4]Ja też stwierdziłam, że jeszcze 7 tygodni i moga ciąć
@Marika92 piękne masz rzeski tez przed ciążą robiłam ale teraz wydaje mi się ze nie wyleze 3 godzin na plecach :/
Zaczynam się coraz bardziej bać [emoji33]Myślę że od czerwca u nas tez się zacznie
Masz link??
No ja mam taki plan Ty nie ?[emoji23]Haha zanim połoza nam dziecko na brzuchu to powiemy proszę poczekać najpierw poprawie makijaz bo pierwsze wrażenie robi się tylko raz? [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]
Masz link??