reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiedzcie mi proszę czy przed badaniem moczu mam nie brać luteiny?? Aplikuje rano i wieczorem po jednej i teraz nie wiem jak mam to zrobić, po nocy oddać siusiu normalnie? I po zaaplikować kolejną tabletkę?
Ja na to nie patrzylam jak stosowalam luteine. Raczej nie powinna sie dostac do kubeczka.

Ja rzęs co prawda jeszcze nigdy niemialam ale może przed porodem uda mi się troszkę doprowadzić do ładu żeby mały się niewtstraszyl jak zobaczy pierwszy raz mame
Haha zanim połoza nam dziecko na brzuchu to powiemy proszę poczekać najpierw poprawie makijaz bo pierwsze wrażenie robi się tylko raz? [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]

@Marika92 piękne masz rzeski tez przed ciążą robiłam ale teraz wydaje mi się ze nie wyleze 3 godzin na plecach :/

To najgorsze to prawda, u mnie dwie godzinki robi i konsultowałam z babeczką ze szkoły rodzenia - powiedziała ze jak podciągnę kolana do góry ( na leżance) i będę zmieniała lekko nachylenie raz bardziej lewy bok raz prawy to mogę byle nie na wznak [emoji4] oczywiście i tak się umęczyłam bo po prosu ciężko mi już oddychać gdy barki leżą płasko i stwierdziłam ze następny raz na pewno już po porodzie[emoji4]

Screenshot_2018-05-08-20-17-21.png
Margana polecała ten [emoji16]

Załączniki

• Screenshot_2018-05-08-20-17-21.png
    Screenshot_2018-05-08-20-17-21.png
    62 KB · Wyświetleń: 260
reklama
Do góry