reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mój dzisiejszy mózg ciążowy... przychodzę na wizytę do dentysty... wchodzę do przychodni i coś mi się nie zgadza, bo jakoś tak pusto, patrzę na rozpiskę, moja lekarka dzisiaj do 14, a ja wizyta na 14. Oczywiście wizytę mam jutro!
Ojej, to sie przeszlas niepotrzebnie. No ale i tak dobrze, ze jutro a nie wczoraj[emoji6]

Pomnik na mocz rewelacja[emoji23]

Deprecha to swoja droga. Ale fizycznie sie fatalnie czuje. Glowe mi rozsadza, nos zatkany, kaszel meczy tak ze brzuch boli. Boli mnie kazda czesc ciala, nie mam sily na nic. A dojechac musze z przesiadka. I jeszcze tak wieje na dworze, a to najgorsze dla moich zatok.
Masakra jakaś....
Naprawdę MUSISZ to wyleczyć.....

Haha, kochany[emoji3] Moja mowi, ze sniadania mi bedzie robic. A ze obiadu juz nie da rady to w tym czasie ona sie dzidzia zajmie[emoji3]

moja ost mi mowi:
- mama a jak bedzie sie nazywac ten no wiesz ... ymmmm mały ten no wiesz o kim mowie ..
- masz na mysli twojego mlodszego brata Antosia ???
- o no wlasnie o nim myslalm
KURTYNA!!! głown aktorka Marcelina lat 8

Tylko o expressowej przesyłce musialabys pomyśleć
emoji23.png
Jestem. Wszystko dobrze. Mała już główka na dół i pani doktor mówi, że już raczej się nie zmieni. Szyjka długa zamknięta. Wymiary glowka na 30+1 a kość udowa 27+4 dzisiaj skonczony 28 tydzień waga 1340g☺️
przerosla mojego nooo pieknie rosnie i ogolnie super ,ze ok:)

reklama
Do góry