reklama
T
taycia
Gość
Hej,
Oliwka - oby cisnienie spadlo.
Ja juz po ..moje serduszko zdrowe.
Dali mi holter ekg 24-h ,wiec jutro znowu musze jechac 45 km do szpitala zeby im ten monitor odwiezc,a potem we wtorek na wizyte do konsultanta znowu tam i tak pol dnia spedzam w podrozy.
Tym razem poprosze zeby sprawdzili mi czy szyjka zamknieta,bo ciagnie mnie tam na dole ciagle.
Milego dnia,
U nas pada deszcz....bleeeeeeeee
Dali mi holter ekg 24-h ,wiec jutro znowu musze jechac 45 km do szpitala zeby im ten monitor odwiezc,a potem we wtorek na wizyte do konsultanta znowu tam i tak pol dnia spedzam w podrozy.
Tym razem poprosze zeby sprawdzili mi czy szyjka zamknieta,bo ciagnie mnie tam na dole ciagle.
Milego dnia,
arona
Fanka BB :)
lepiej to okreslic przed faktem bo faceci latwo obiecuja a konsekwencje my mamyMusze to przemyśleć i ewentualnie zadośćuczynienie dostac od niego
uratowalas sie ale odpoczywaj i mierz czesciej ...Dziewczyny wlasnie zmierzylam 139/90 takze dobrze jest. Na szczescie gdyby nie spadlo to szpital..... Jutro ide robie badanie moczu czy nie ma bialka.
Dzieki za kciuki przydaly sie[emoji8]
arona
na dokladke dostalas ... ech...Glowa, gardlo i katar[emoji20] No nie moze byc dobrze[emoji53]
Margana
Dokladnie. Nic nie kumaja. Gorzej niz dzieci. W nocy spalam ok, ale czuje sie fatalnie[emoji53]Mam nadzieje ze nocka spokojnie ci minela. Moj tez mnie wkurza ale jak nie warkniesz nie powiesz w prost to faceci sami z siebie sie nie domysla.
Glowa, gardlo i katar[emoji20] No nie moze byc dobrze[emoji53]
o nieeeeeee.... jak nie urok to sraczka...
olaaa7
Zapomniałam się pochwalić że dziś zaczynamy 30 tydzień [emoji7] Teraz to juz z górki
To po wsi chodzisz z cycem na wierzchu?dziewczyny powodzenia na wizytach!!!
co do cyckow juz raz napisalam mi procz tego ze urosly o 2 rozmiary mam pelno zyl to sutki na pol cycka .. ja sie modle zeby mi zmlały po karmieniu bo z takimi murzynskim az wstyd po wsi chodzic ...
Ostatnia edycja:
Margana
Oj nic takiego. Wczoraj wstalam z bolem gardla i jest coraz gorzej[emoji20]Margana co tam się dzieje??
Mam nadzieje, ze juz jestes po badaniach i jest wszystko ok!
Margana
Ja taz wale albo kopie, a tetaz to kuz tak nie moge yego zniesc, ze sie wynosze do salonu.Ja tak mam codziennie .....D tak drze jape ze szok. Najbardziej po nocy ...tak glosno ze tv nie sluchac. Jestem okropna ale nie raz juz noga go szturchnelam i z lokcia zawalilam.
reklama
Karla88
Hej,
Milego dnia,
super ze wszystko ok
u mnie cieplo slonce
Zapomniałam się pochwalić że dziś zaczynamy 30 tydzień [emoji7] Teraz to juz z górki
To wsi chodzisz z cycem na wierzchu?
az sie umiechnełam sama do siebie oczywiscie wyobrazajac sobie jak łażę z tym cycem hahaah
Podziel się: