Dzień dobry
Jestem tealistka[emoji6] Wiem jak bylo poprzednio i nie spodziewam sie nic lepszego.
Zreszta ja wole byc nastawiona na najgorsze i ewentualnie mile sie zaskoczyc niz odwrotnie[emoji6]
Ty jak mój M.
Ja zupełnie odwrotnie. Czytałam kiedyś taki artykuł, że z negatywnych scenariuszy, które tworzymy w swojej głowie sprawdza się ok 10%- ale stres który sobie serwujemy myśląc o tym normalnie zabija. Wiem że trudno, ale spróbuj troszkę sobie odpuścić :*
To ja już wiem czemu ja taka entuzjastka w tej ciazy mam za dużo wit D [emoji38]
Musze ten poziom utrzymać po porodzie
Złoty śrdoek wg Karli!
Ale ja też od dawna suplementuję wit D.
Dawaj. Potem rozwod to koszta [emoji23]
Dokładnie, wiem coś o tym!
No właśnie dlatego nie rozumiem celu zatykania tych kratek...
Ale bądź co bądź dużo bezpieczniej się czuję mając w łazience czujnik [emoji6]
To tak odnośnie bloków, i podejścia, że "w bloku przecież nie trzeba..."
ludzie w blokach myślą że w swoim mieszkaniu mogą wszystko. Koleś kontrolujący wentylację opowiadał mi kiedyś że mnóstwo mieszkań ma podłączony wylot okapu kuchennego do wentylacji- bo tak im lepiej było planować ustawienie szafek itp. I to najczęściej niestety jak ktoś sam wykańcza..
Płaczesz razem z dzieckiem
Płaczesz o głupoty
Nikt cię nie kocha
Czujesz się jak wrak
Twoje dni są takie same i znów płaczesz
Siedzisz w fotelu i marzysz o ciszy spokoju wyspaniu się
W gorszych przypadkach myślisz na huj mi to było a potem płaczesz bo masz wyrzuty ze tak myślałaś [emoji23]
To u mnie tak było
Karla. Piękny ten opis. Normalnie jak na bloga parentingowego
U nas K. uprzedzony o depresji u innych. Będzie pomagał i obserwował jak coś. Obie mamy mamy w pogotowiu, ale na początek chcemy być sami i nauczyć się obsługiwać Stasia
Ja jestem zdania że najlepiej być we dwójkę na początku. My z tatą Frania byliśmy razem, bo jedni i drudzy rodzice mieszkają poza Wawą- i wspominam to bardzo dobrze.
@arona, moj też ułożony narazie pośladkowo. A co do starszego rodzeństwa to na pewno będzie oczkiem w głowie...
Co do spania to ja też często w nocy budzę się na plecach,...
ja mu nos zatykam az nie umie oddychac ahahahaahha
Co za małpa
Ale rozumiem Cię
Też by mnie kusiło żeby tak zrobić
@niemamco, to w takim razie sesja nago....!
A tak na poważnie to jestem pewna że jak nie zrobisz będziesz później żałować. Jeśli chodzi o piersi to kupiłam wczoraj nowy stanik... bo nie miałam jasnego w aktualnym rozmiarze... myślę że później mogę spokojnie zrobić z tego Frankowi kask rowerowy.....