Margana
Fanka BB :)
O matko, Oliwka jak Cie wywalilo[emoji3]Helloooo witam sie ja i moja pilka Zobacz załącznik 849538
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko, Oliwka jak Cie wywalilo[emoji3]Helloooo witam sie ja i moja pilka Zobacz załącznik 849538
Cale szczescie, ze nic powazniejszego.Cześć dziewczyny. Już się obudziłam ale jeszcze leżę oprócz tego, że noga oczywiście boli, że ledwo kustykam to na całe szczęście, nie jest zle nie jest spuchnieta. Ta gula pod kolanem też się dosyć wciagla jest tylko maleńka i wielki siniak
Powodzenia! O ile juz nie po[emoji6]Mmm pięknie wygląda, ja dziś mam wizytę [emoji4]
Ja już po i żyję A co do brzucha to i ja sie nim ocieram a ściany itp. Wczoraj nie mogłam wyjść z kibla na stacji benzynowej bo było tak mało miejscca w tym przedsionku ze zlewem, że musiałam sie ocierac o drzwi. Mam nadzieję, ze nie ma tam kamer
No to na pewno ale chciałabym ogarnąć na raz tyle rzeczy ale nie mam sił jak przed ciążą.. Chwila i się męczę jak nie ja.. To dla mnie nowość :/ wczoraj usnęłam na podłodze śmieszne to w sumie ale z drugiej strony masakra jak mały czerpie ze mnie energię [emoji14] dziś już będę miała panele w całym mieszkaniu i przyjedzie agd
Ojej, Tobie to nie chce ten brzuszek odpuscic[emoji53] Oby dzien byl lepszy!Bardzo źle spałam brzunio się stawial burza do tego a jak zasypialam to jakieś koszmary mi się śniły [emoji33]
Trzymam za Was kciuki Jola[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Przeróżne i niezaleznie od pory dnia i nastroju. Potrafię mieć załóżmy 117/69 a następny pomiar 149/94. Cały czas jestem na lekach i cały czas takie coś się zdarza. A wgl dziś rano to miałam 114/93. Mam nadzieję, że jutro coś wymyślimy na tej wizycie. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było lepiej
Ja już po i żyję A co do brzucha to i ja sie nim ocieram a ściany itp. Wczoraj nie mogłam wyjść z kibla na stacji benzynowej bo było tak mało miejscca w tym przedsionku ze zlewem, że musiałam sie ocierac o drzwi. Mam nadzieję, ze nie ma tam kamer
Piękne te rzeczy [emoji4]Przyszła w koncu paczka z H&M. Czekałam 2,5 tygodnia :O Ale to juz koniec z zakupami Mam już wszystko Ta bluza i kombinezony z kapturkiem to 74. Reszta 62 z przewagą 68. Brakowało ubranek na chłodniejsze dni, ale oczywiscie kupiłam mnóstwo innych ubrań. Uwaga chwalę sie Zobacz załącznik 849641 Zobacz załącznik 849642 Zobacz załącznik 849643 Zobacz załącznik 849644 Zobacz załącznik 849645
No właśnie jakoś mało "rozmowny " ten mój synuś [emoji3][emoji23]
Może mu znajdź jakieś zajęcie, żeby się nie nudził? [emoji6] Muzyka i te klimaty [emoji6]
Jaaaaa zamawiałam to pl producent bierz swój rozmiar