reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi sie snilo ze maz mnie zdradzil[emoji33][emoji33][emoji106]skad taki sen [emoji85][emoji85]

Po sniadaniu bol okolice pepka masakra okropny wzuelam 1000 parac I lezalam I liczylam ze przejdzie a w myslach kurde jaki nr do poridowki i dzwonic do meza
Na szczescie przezzlo ale pierwszy raz taki pepkowy brrrrr klujacy

Ubralismy sie udziemy po buleczki

Czekam na wiesci z wizyty
Dobrze, ze bol przeszedl! Ja tez sie juz troche przestraszylam wczoraj, bo ten bol trzymal ponad godzine.

reklama
@Onaszczesliwa2018 trzymam kciuki :*
@oliwka_11 pięknie brzuszek widać :) Ja też mam przeboje z tym ciśnieniem. Ostatnie parę dni było kiepskich, moja gin kazała mi spakowac już torbę, jak wysłałam smsa z pomiarami.
@SzczęśliwaCiężarna ja ostatnio mam mdłości i brak apetytu. Podobno to przez to że zołądek jest już mocno ściśnięty
Ja już po glukozie. Dałam radę nie zwymiotować ale już w domu prawie zemdlałam. Poleżałam, zjadłam i już mi lepiej.
Ja jutro mam 3 prenatalne :) I będziemy kombinować z tym moim nieszczęsnym ciśnieniem...
Miłego dnia! :)
Fajnie, ze masz juz to z glowy. Oby wyniki byly dobre!
Powodzenia jutro na prenatalnym! Ja mam pojutrze[emoji3]

Może troche głupie pytanie, ale w czym macie zamiar rodzic ?
Jesli w koszuli to bierzecie większy rozmiar, zeby było wygodnie?

tam gdzie ja rodze daja do rodzenia taki fartuch chyba najlepiej dopytac

III trymestr chyba od 28tc.

Co do wydatkow to oni na prawde nie widza co ile kosztuje i nie maja pojecia jakie to sumy. Moj tez sie zdziwil ile to kasy bedzie potrzeba na te wszystkie "drobiazgi".

dokladnie ... moj nawet nie ma swiadomosci ile co kosztuje bo u nas jest odział taki:
wypłata meza - splaca kredyt za dom reszta odklada + swoje kieszokowe hahah :D
moja wyplata - wszystkie rachunki domowe, zajecia dodatkowe dziecka, podatki,
kasa z sklepu - wyprawka dla dziecka, remont, moje wydatki :D - waciki

jak ost zroilam liste platnosci i zsumowalam to moj maz byl w szoku jemu sie wydawalo ze za darmo wszystko mamy...

Siema ciężarówki...

...witam się prawie porannie :p Właśnie spędziłam 3 h w aucie, jeżdżąc po Wawie (ikonka: facepalm). W drodze do szkoły przywitał nas zajebisty korek od samego domu, pojęcia nie mam po co i dlaczego... spóźniliśmy się na pierwszą lekcję 25 min, trochę głupio wprowadzać dziecko tak w połowie, więc poszliśmy do żabki, moje dziecko po pączka, ja po kawę i siedzieliśmy sobie na laweczce, młody przeszczęśliwy ;) Potem dojechalam do pracy- okazało się że zapomniałam z domu komputera..... więc znowu 1h w aucie... no i niedawno dotarłam... Mam nadzieję, że reszta dnia będzie lepsza/ łatwiejsza. Idę poczytać co tam u Was.
Oj to wspolczuje przygod. Tylko mlody zadowolony[emoji6]

reklama
Może troche głupie pytanie, ale w czym macie zamiar rodzic ?
Jesli w koszuli to bierzecie większy rozmiar, zeby było wygodnie?

Ja w normalnej, taniej koszuli nocnej i tyle :) te t-shirty to niestety dość często nie zasłaniają tyłka, poza tym chcę żeby było rozpięcie do nakarmienia ewentualnie, więc moim zdaniem najlepiej.

Dobrze, że to mija a nie trwa cały dzień [emoji16] u mnie to jest trochę tak jakbym była przejedzona... Nawet jak wstanę rano to jak bym zjadła 2kg kopytek

Ja mam mega małą pojemność, jak zjem w miarę normalną porcję to potem przez godzinę mam wrażenie że mogę zwrócić... :baffled:

Oj to wspolczuje przygod. Tylko mlody zadowolony[emoji6]

Póki co cieszą go wagary z mamą :D pewnie niebawem się zmieni :)

Do góry