reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja zawsze pisze skonczony np 28 tak jak w środę a zaczety 29[emoji5]️
Ja liczę zawsze , że jestem w np. Tak jak w środę 28t0dzien :) choć aplikacja poda 29 :) bo mój lekarz liczy skończony
Co do tematu gumek to ja polubilam bo też mamy ten problem co Agnieszka i też mnie dziwi, że takie małe robią, że nie pasują na wszystkich... A co do ubranka zakochałam się i żelazo też biorę dodatkowe od ginekologa

reklama
No to na pewno ale chciałabym ogarnąć na raz tyle rzeczy ale nie mam sił jak przed ciążą.. Chwila i się męczę jak nie ja.. To dla mnie nowość :/ wczoraj usnęłam na podłodze :o śmieszne to w sumie ale z drugiej strony masakra jak mały czerpie ze mnie energię [emoji14] dziś już będę miała panele w całym mieszkaniu :) i przyjedzie agd ;)
Super[emoji106][emoji16]
My już większość agd mamy, tylko nie ma jak zamontować... [emoji23]

wg netu od 29 do 29.6 to 30 tydzien ale juz u lekarza mowie konkretnie np dzis 28.6
a ludzie jak pytaja to lepiej operowac miesiacami bo powiesz tydzien to pytaja a po ludzku to ktory to miesiac ?;)
Wg mojego lekarza od 28t0 dzień do 28t6dzien to 28 tydzień :) dlatego ja tak liczę... Wiadomo, że fajnie się myśli, że jest się tydzień później no, ale liczę jak lekarz więc ja w 30 wejdę gdy wg. Innych będę w 31 [emoji23]

Tak sobie leze I mysle wiekszosc ma bole brzucha zaczyna sue ...

Braxton’s skurcze

A ciekawe kto pierwszy urodzi I nie chidzi mi o planowane cc bo ktis kinga 28/6 i 30/6 ktos juz nie panietam
Ale kogo Tak naprawde jako pierwsza zlapia skurcze poridowe [emoji13][emoji13]
Też jestem ciekawa ;)
Ale mam nadzieję, że nikogo przed 36tc... [emoji110]

reklama
Do góry