reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja miałam jeszcze inaczej :) koleżanka nie widziała mnie ze 2 tyg i jak mnie zobaczyła to mówi od razu: wow, widać Ci już ten brzuch, urósł odkąd ostatnio się widziałyśmy! Ja chyba miałam mniejszy w 6 mcu... [emoji848] Na co jej siostra siedząca obok, z grobowa mina: mialas większy. DUŻO [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Około tydzień temu widziałam dziewczynę mojego kuzyna która miała na teraz termin i miała o wiele mniejszy brzuch niż ja... (dzisiaj urodziła)

W końcu was nadrobiłam ;)
Ale faktycznie dzisiaj wyjątkowo spokojnie było [emoji23]

Co do wagi, poruszania się, itd - czuję się chwilami jak hipcio, ale nadal to, co mnie najbardziej ogranicza to głowa - rozsądek i prikaz lekarza, żeby się oszczędzać, plus lista rzeczy, których mam nie robić.... [emoji15]
Fizycznie nadal generalnie żadnych problemów z oddechem, zadyszką, czy schyleniem się.. Czuję, że jest dużo gorzej niż było, ale jednak myślę, że sporo daje mi poziom, z jakiego startowałam w październiku - wbiegałam na 10p bez zadyszki itd, teraz wchodząc na 3p czuję, że weszłam, gdybym spróbowała wbiec to zadyszka by na pewno była, ale że chodzę spokojnie, to jeszcze zapasu trochę mam :)
Oddech mam sporo płytszy, ostatnio sprawdzając na ćwiczeniach oddechowych na wstrzymanym oddechu 30-40s, w październiku mój rekord to ponad 2 minuty... - czyli moja obecna wydolność to ok 30-50% wydolności z października.... Wolę nie myśleć jak bym się czuła, gdybym startowała z "normalnego" poziomu [emoji33]

Aha, w obwodzie brzuszka na wysokości pępka dzisiaj rano 90cm (biust 101 :|), waga 65,4kg - 1kg więcej od ostatniej wizyty, i ok 3kg od października, w tym kilka kg mięśni mniej...
Ale mięśniami zajmę się po połogu [emoji23]

To ja miałam jeszcze inaczej :) koleżanka nie widziała mnie ze 2 tyg i jak mnie zobaczyła to mówi od razu: wow, widać Ci już ten brzuch, urósł odkąd ostatnio się widziałyśmy! Ja chyba miałam mniejszy w 6 mcu... [emoji848] Na co jej siostra siedząca obok, z grobowa mina: mialas większy. DUŻO [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha, to jej sie udalo[emoji23]

Czesc dziewczyny! [emoji4]troche mnie tu nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic tego co tu naprodukowalyscie,ale mam nadzieje ze u Was i dzidziusiow wszystko ok! [emoji4] pochwale sie,ze zniknelam, bo pochlonęły mnie przygotowania do swojego ślubu i jestem wreszcie szczesliwa mężatka! Miłego wieczoru dla wszystkich i dużo kopniaków od naszych malych cudów! [emoji4][emoji4][emoji4]
Gratulacje, wszystkiego najlepszego na nowej wspólnej drodze życia :)

Ostatnia edycja:
No i wyszła prawda na jaw :D:D dobre ;)

reklama
Do góry