reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny. Nie czytałam Was dzisiaj, bo w domu wszyscy chorzy. Grypa żołądkowa. Taka byłam z siebie dumna, że się trzymam, a chyba najgorzej to znoszę. Pół dnia na kibelku, a syn w płacz za każdym razem, jak znikam z pola widzenia. Myślałam, że się wykończę.

Cześć dziewczyny. Nie czytałam Was dzisiaj, bo w domu wszyscy chorzy. Grypa żołądkowa. Taka byłam z siebie dumna, że się trzymam, a chyba najgorzej to znoszę. Pół dnia na kibelku, a syn w płacz za każdym razem, jak znikam z pola widzenia. Myślałam, że się wykończę.
Współczuję, trzymaj się jakoś i oby szybko Wam przeszło :(

Dużo zdrówka [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

O żesz... Współczuję przebojów... [emoji20]
Mam nadzieję, że już lepiej.... [emoji110]

Hej,ja już nie śpię od 5 ,zamiast wykorzystać że wszyscy śpią cisza... To ja wyspana ;/
A po południu będę nieprzytomna
Ani_anita mam nadzieję że grupa żołądkowa już przeszła i da Ci spokoju ;)
I witam się w rozpoczetym 30 tyg!! ;)

reklama
Hej,ja już nie śpię od 5 ,zamiast wykorzystać że wszyscy śpią cisza... To ja wyspana ;/
A po południu będę nieprzytomna
Ani_anita mam nadzieję że grupa żołądkowa już przeszła i da Ci spokoju ;)
I witam się w rozpoczetym 30 tyg!! ;)
Graruluje:))) . A co do spania hm... Może spałam z 3 godz jakby tak wszystko razem policzyć [emoji3] do tego takie bzdury mi się śniły [emoji33] masakra ... Ale to nic w dzień mogę spać do woli także luzik [emoji2]

Do góry