reklama
Veraska
Fanka BB :)
słodko wygląda, uwielbiam psiaki <3Mój wielkopolski piesio nie odstępuje mnie dziś na krok
martina86
Absolutnie się tym nie przejmuje,tylko wciąż jeszcze zadziwia mnie złośliwość ludzkaZupełnie nie przejmowałabym się takimi tekstami.\mój brzuszek moje dziecko moja sprawa
ani_anita
Cześć dziewczyny. Nie czytałam Was dzisiaj, bo w domu wszyscy chorzy. Grypa żołądkowa. Taka byłam z siebie dumna, że się trzymam, a chyba najgorzej to znoszę. Pół dnia na kibelku, a syn w płacz za każdym razem, jak znikam z pola widzenia. Myślałam, że się wykończę.
Veraska
złośliwość ludzka nieraz nie ma granic, niestetyAbsolutnie się tym nie przejmuje,tylko wciąż jeszcze zadziwia mnie złośliwość ludzka
Veraska
Współczuję, trzymaj się jakoś i oby szybko Wam przeszłoCześć dziewczyny. Nie czytałam Was dzisiaj, bo w domu wszyscy chorzy. Grypa żołądkowa. Taka byłam z siebie dumna, że się trzymam, a chyba najgorzej to znoszę. Pół dnia na kibelku, a syn w płacz za każdym razem, jak znikam z pola widzenia. Myślałam, że się wykończę.
Onaszczesliwa2018
Dużo zdrówka [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Cześć dziewczyny. Nie czytałam Was dzisiaj, bo w domu wszyscy chorzy. Grypa żołądkowa. Taka byłam z siebie dumna, że się trzymam, a chyba najgorzej to znoszę. Pół dnia na kibelku, a syn w płacz za każdym razem, jak znikam z pola widzenia. Myślałam, że się wykończę.
O żesz... Współczuję przebojów... [emoji20]Cześć dziewczyny. Nie czytałam Was dzisiaj, bo w domu wszyscy chorzy. Grypa żołądkowa. Taka byłam z siebie dumna, że się trzymam, a chyba najgorzej to znoszę. Pół dnia na kibelku, a syn w płacz za każdym razem, jak znikam z pola widzenia. Myślałam, że się wykończę.
Mam nadzieję, że już lepiej.... [emoji110]
reklama
Onaszczesliwa2018
Graruluje)) . A co do spania hm... Może spałam z 3 godz jakby tak wszystko razem policzyć [emoji3] do tego takie bzdury mi się śniły [emoji33] masakra ... Ale to nic w dzień mogę spać do woli także luzik [emoji2]Hej,ja już nie śpię od 5 ,zamiast wykorzystać że wszyscy śpią cisza... To ja wyspana ;/
A po południu będę nieprzytomna
Ani_anita mam nadzieję że grupa żołądkowa już przeszła i da Ci spokoju
I witam się w rozpoczetym 30 tyg!!
Podziel się: