Agatka29
Fanka BB :)
Tylko jedno 16 czerwca to napewno nie damy rady iść, a drugie 4 sierpnia to się jeszcze okaże czy się pójdzieAle Wam się wesel szykuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko jedno 16 czerwca to napewno nie damy rady iść, a drugie 4 sierpnia to się jeszcze okaże czy się pójdzieAle Wam się wesel szykuje
Chyba jak powyżej 4 kgJa urodzilam corke z waga 4200g i 57cm. Fatalnie to wspominam i tez sie boje, ze teraz dziecko bedzie wieksze. Mam jednak nadzieje, ze nie bedzie az tak duze zevym musiala miec cc.
A przy jakiej wadze robia cc to pewnie zalezy od lekarza. Ja ze swoim jeszcze na ten temat nie rozmawialam.
Mi wcześniej nie a teraz już codziennieJa już dawno zdjęłam bo tak od czasu do czasu puchły
Haha to może przez przypadek stalybysmy się też milionerkami [emoji16]Ale ja to tak przypadkiem wchodze i od razu mi sie JustMe wyświetla [emoji23]
Haha to może przez przypadek stalybysmy się też milionerkami [emoji16]
Haha dobra to Po macierzyńskim zakładamy spółkę [emoji23]Aaa to jak przypadkiem to jestem chętna bo moje oszczędności się topią jak lód [emoji23] a potrzeb wiele
Ja tak jak juz pisalam kiedys- mniejsza mam na porodowke, wieksza na pobyt.Kupiłam torbę dla malutkiej będę miała w co ja pakowac w maju. [emoji173]️ Tylko nie wiem czy nie będzie za mała.. wstawię później zdj a wy która torbę macie większą ? Dla siebie czy dziecka ? Jak macie zdj to pokażcie