No i właśnie ten 24 czerwiec to jest z pierwszych usg , bo te późniejsze usg to już pokazywały termin bardziej pokrywający się z miesiączkąPodobno z pierwszych USG jest najłatwiej ustali termin porodu ale nie wiem [emoji4] najważniejsze że z dzidzia wszystko ok
reklama
Obstawiam ze wyluzowana już widziałam ze była znów jesc jakieś pyszne rzeczy [emoji23]na insta
Jahahahhha Karla [emoji23][emoji173]️ połowa żarcia była M. ale faktycznie mega dobre i teraz tez jedziemy zjesc coś dobrego na pewno w weekendy tyje
Mamuśka idzie na randkę [emoji12] z przodu nawet trochę sexy, z boku już nie tak bardzo [emoji23][emoji23]
Załączniki
Zdjęcie źle wygrałaś. Jak możesz to wyślij jeszcze raz dziękuje
Już!
Załączniki
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Bardzo sexy !!!!!!Jahahahhha Karla [emoji23][emoji173]️ połowa żarcia była M. ale faktycznie mega dobre i teraz tez jedziemy zjesc coś dobrego na pewno w weekendy tyje
Mamuśka idzie na randkę [emoji12] z przodu nawet trochę sexy, z boku już nie tak bardzo [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 846828
Hahahaha szpiegu[emoji16]
No nie??!! [emoji16]
Mój maluch w 28 tygodniu teraz miał wg usg 1610. I nie ma opcji żeby ciąża była starsza. Wiadomo że wg usg to orientacyjne jest ale jestem w stanie wyobrazić sobie 2400 w 31 tygodniu.Moja szwagierka urodziła w 30 tyg i mała miała Ok 1500g musiała leżeć w inkubatorze do momentu osiągnięcia wagi 2kg
Onaszczesliwa2018
No Karla mój mówi że ja to też detektyw więc może wrócę do pl i założymy jakieś biuro detektywistyczne?[emoji23]No nie??!! [emoji16]
Margana
Tak, to wlasnie jest glownie sorawdzane na tym 3 prenatalnym.A na trzecich prenatalnych też oceniają łożysko i przeplyw ?
Karla88
No Karla mój mówi że ja to też detektyw więc może wrócę do pl i założymy jakieś biuro detektywistyczne?[emoji23]
Ale ja to tak przypadkiem wchodze i od razu mi sie JustMe wyświetla [emoji23]
reklama
Karla88
Mój maluch w 28 tygodniu teraz miał wg usg 1610. I nie ma opcji żeby ciąża była starsza. Wiadomo że wg usg to orientacyjne jest ale jestem w stanie wyobrazić sobie 2400 w 31 tygodniu.
No tu napewno już każde dziecko indywidualnie przybiera
Podziel się: