reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mąż się nakręcił, miała być tapeta w pokoiku a kończy na salonie :D jeszcze tydzień i zachce mu się wymieniać meble w kuchni :D

W planach było malowanie całego domu bo ost raz 4 lata temu przy wprowadzeniu malowaliśmy
Wiec pokoik małego był pierwszy
Dziś skończyliśmy pokój marceliny a ona ma bardzo duży bo Ok 35m2
W pon salon u góry ale na biało wiec liczę ze się wyrobi w jeden dzień
Potem klatka
Potem salon na dole a ty będzie dłuższy temat bo sufit będzie obniżać
Na końcu sypialnia

Teraz już rozumiecie moja frustracje [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Lekarz też mi zlecił aspargin , jak mu powiedziałam o tym mocnym skurczu przez który nie mogłam się podnieść z podłogi, a ból trwał bez przerwy od soboty do poniedziałku. Nie mogłam się ruszyć. I od kad biorę takich boli nie miałam. Ale zastanawiam się czy na twardnienie brzucha brać dodatkowo magb6 czy nospe :huh:
Skoro Ci pomaga suplement to znaczy, ze nie masz az tak duzych niedoborow magnezu. Ja musialam miec duze skoro przy kazdym suplemencie mualam silne dkurcze lydek. Dopiero konkretna dawka magneB6 w polaczeniu z potasem pomogla.
Nie lacz roznych rodzajow magnezu, zdecyduj sie na jeden preparat. Jak ten asparginian Ci wystarcza to ok.

Omg, padlam. W tej Ikei to juz prawie sie czolgalam do kasy[emoji53] kregoslup bolam na balej dlogosci, brzuch bolam i caly twardy. Az mi sie plakac chcialo. Masakra, do niczego juz sie nie nadaje[emoji20]
No ale zakupy udane. Jak zwykle wyszlo troche wiecej niz sie przewidywalo, dlatego polszafa dla dzidzi musi niestety poczekac[emoji53]
Po powrocie M skladal biurko i krzeslo, a ja nadzorowalam na lezaco. No nie bylam w stanie nawet wysiedziec. Do yej pory naliczylam 7 bolesnych skurczy, a w miedzy czasie wiele napiec.
No ale mloda teraz nie wychodzi ze swohego pokoju, tylko przy biurku siedzi[emoji3]
Jak pojdzie spac to sprobuje Was nadrobic.
No tak to jednak była wyprawa dla Ciebie , dobrze że w domku i już odpoczywasz [emoji8] no i super że zakupy w większości załatwione [emoji4]

Morgana super ze zakupy udane a córka zadowolona [emoji4]

Pokaz zdj biurka [emoji4]

Ja dla malego tez musze kupić komodę ale chyba w maju dopiero

W planach było malowanie całego domu bo ost raz 4 lata temu przy wprowadzeniu malowaliśmy
Wiec pokoik małego był pierwszy
Dziś skończyliśmy pokój marceliny a ona ma bardzo duży bo Ok 35m2
W pon salon u góry ale na biało wiec liczę ze się wyrobi w jeden dzień
Potem klatka
Potem salon na dole a ty będzie dłuższy temat bo sufit będzie obniżać
Na końcu sypialnia

Teraz już rozumiecie moja frustracje [emoji23][emoji23][emoji23]
Kto jak kto ale lipcowki zawsze wszystko i wszystkich zrozumieja[emoji16]

Skoro Ci pomaga suplement to znaczy, ze nie masz az tak duzych niedoborow magnezu. Ja musialam miec duze skoro przy kazdym suplemencie mualam silne dkurcze lydek. Dopiero konkretna dawka magneB6 w polaczeniu z potasem pomogla.
Nie lacz roznych rodzajow magnezu, zdecyduj sie na jeden preparat. Jak ten asparginian Ci wystarcza to ok.
Margana a czemu nie można różnych magnezow zażywać? Ma to jakiś zły wpływ? Bo ten magneb6 co przyjdzie w poniedziałek to będzie już chyba 3 jaki biorę od początku ciąży

reklama
Ja zawsze skaldam w ten sam sposób: rękawy „na plecach”, i potem na pół, albo na 3 części, tak jak na tym zdjęciu w załączniku, tylko z pominięciem ostatniego etapu- tzn nie składam na pół. I kładę jedno na drugie, mi tak się najbardziej sprawdzało i teraz tez tak bZobacz załącznik 846811ędę.
Ja też tak składam

Do góry