Agatka29
Fanka BB :)
Bedzie musiało minąć trochę czasu !No a mnie to boli bo to nie nasza wina a czuć się bd nie fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie musiało minąć trochę czasu !No a mnie to boli bo to nie nasza wina a czuć się bd nie fajnie
No u mnie puszczaMasakra co to się dzieje dzis
Ja hm bez zmian w sumie , a teraz myślę co zjeść na śniadanie [emoji16] a Ty jak się masz?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No i jak ona ma się cieszyć moim szczęściem jak swoje stracili masakra mój bd kończył roczek a im się wszystko bd kojarzyło z ta tragedia [emoji22]
Wiesz to nie Twoja wina Broń Boże wiesz ciesz się z Twojego Dzidziusia , ale jeśli mogę Ci poradzić to nierozmawiaj z nią w ogóle na temat Twojego dziecka , ciąży , samopoczucia ... wiem jak ja byłam po stracie a koleżanka po paru tyg pisała mi relacje z każdej wizyty nie wiem czy robiła to świadomie i zabrakło jej empatii czy poprostu niepomyslala że to tak może boleć ale myślałam że jej oczy wydrapie chociaż wiedziałam że to nie jej wina że u mnie się tak stało...No a mnie to boli bo to nie nasza wina a czuć się bd nie fajnie
To może mąż niech jedzie sam z dziecmi a Ty odpocznij bo nie ma co ryzykowac[emoji5]No już puściło wzielam nospe, dwa magnezy i lepiej. Mąż już w domu, niedługo pojedziemy zobaczyć do domu z dzieciakami żeby zobaczyli jak pomalowane maja
No i jak ona ma się cieszyć moim szczęściem jak swoje stracili masakra mój bd kończył roczek a im się wszystko bd kojarzyło z ta tragedia [emoji22]
Narazie nie chce dzieci chcą odpocząćGdy ja straciłam Michała siostra była w 19 tygodniu. Ja mialam termin na koniec sierpnia a ona na początek października...
Franek ma się dobrze, zobaczyłam go dopiero gdy miał 2 miesiące. Wcześniej nie dałabym rady. Siostrę w ciąży też byłam w stanie spotkać dopiero po 3 miesiącach od straty. A w pracy zawodowo spotykam dzieci i ciężarne... To był ciężki czas.
Jak już siostra i jej partner ochlona trochę to warto zrobić badania, w tym genetyczne ich obojga. Żeby wiedzieli jakie mają szanse itp.
Dobrze, że puściło [emoji106]No już puściło wzielam nospe, dwa magnezy i lepiej. Mąż już w domu, niedługo pojedziemy zobaczyć do domu z dzieciakami żeby zobaczyli jak pomalowane maja