reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiesz to nie Twoja wina Broń Boże wiesz ciesz się z Twojego Dzidziusia , ale jeśli mogę Ci poradzić to nierozmawiaj z nią w ogóle na temat Twojego dziecka , ciąży , samopoczucia ... wiem jak ja byłam po stracie a koleżanka po paru tyg pisała mi relacje z każdej wizyty nie wiem czy robiła to świadomie i zabrakło jej empatii czy poprostu niepomyslala że to tak może boleć ale myślałam że jej oczy wydrapie chociaż wiedziałam że to nie jej wina że u mnie się tak stało...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No nie chce z nią poruszać tematu mojego synusia tez chyba wole jej unikać i sama dać sobie czas bo też mi przykro i naprawdę nie mam pojęcia jak im pomóc ulżyć. Oni też mieli mieć syna ciężko teraz bd jej wytłumaczyć córeczka ze nie bd miały brata i bd pytać dlaczego a ona bd musiała im tłumaczyć jak sama dopiero koszmar przeżyła i przezywa

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
A ja właśnie przy twardnieniu mam tak dziwnie nic nie czuje gdybym nie dotknęła brzucha to nie wiedziała bym ze jest twardszy i nie jest aż taki twardy jak kamien ma tak ktoś?

No nie chce z nią poruszać tematu mojego synusia tez chyba wole jej unikać i sama dać sobie czas bo też mi przykro i naprawdę nie mam pojęcia jak im pomóc ulżyć. Oni też mieli mieć syna ciężko teraz bd jej wytłumaczyć córeczka ze nie bd miały brata i bd pytać dlaczego a ona bd musiała im tłumaczyć jak sama dopiero koszmar przeżyła i przezywa

w4sqgzu395zb6ngs.png
Najlepsze co możesz zrobić to zapewniać ja że może zawsze na Ciebie liczyć , że jakby czegoś potrzebowała to jesteś pod tel ale się nienarzucac..dac im czas a Ona na pewno sama Ci da " zielone " światło

A ja właśnie przy twardnieniu mam tak dziwnie nic nie czuje gdybym nie dotknęła brzucha to nie wiedziała bym ze jest twardszy i nie jest aż taki twardy jak kamien ma tak ktoś?
To chyba te skurcze przepowiadajace bo One podobno niebolesne są [emoji4] licz sobie je jak będzie więcej jak 10 w ciągu dnia to podjedź na IP bo teraz macice ćwiczą, ale nie może byc t3z tego za dużo i żeby niebyly to skurcze regularne np za każdym razem co pół godz

reklama
Ja dokladnie tak mam. Myślałam że mi nie twardnieje, a jednak już 2 razy poczulam po dotknięciu, że jest twardy, ale też nie taki całkiem kamień. Pamietam, że w 1 ciąży taki kamień zaczęłam odczuwać dopiero koło 34tc.

w57v9n73fe3ysoga.png

Do góry