reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Piękne te sukieneczki musze w końcu się wziać w garść i zacząć coś przeglądać i kupować bo jak narazie ciuszki leżą na strychu nawet nie wiem co mam a czego mi brakuje :/
Jak już się rozkręcisz to nie będziesz mogła zwolnić :D mówię ci hehe

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
zaczeły sie jej wody sączyć lezala 2 tyg w szpitalu ale nie dali rady i musieli cc zrobic
wlasnie dzis koncze 26 tydzien i mysle o tym jak teraz bym miala urodzic
Ja sobie tak myślę czy bym wiedziała ze mi się sączą... Mam teraz dużo wodnistej wydzieliny, zmieniam wkładki parę razy dziennie. Mówiłam o tym mojej ginekolog, czy to czasem wlasnie nie wody , ale sprawdzała papierkiem lakmusowym i czysto, na usg wody tez wzorowo.

@Onaszczesliwa2018 a nie mówiłam że będzie ok???

Jestem złą matka[emoji16][emoji16][emoji16]nakarmilam córkę i malucha w brzuchu McDonaldem[emoji16][emoji16][emoji16]i jest mi tak błogo że aż mi wstyd.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tam też mi się zdarza :D smaczne było prawda? :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Śliczna. Jak poprzychodza moje to też wstawię, pokaże. Bo resztę ciuszkow które kupiłam do tej pory mam w łóżku, nie chce dźwigać. [emoji14]

Mam nadzieję , że będzie jakaś spoko ta położna. A gdybym chciała żeby K lub mama byla przy porodzie to odrazu jak dojadę do szpitala to wchodzi ze mną ? Czy to trzeba wcześniej uzgodnić ?

Ostatnio oglądałam z K ciuszki które już mamy i może jedna rzecz nie była różowa :D nawet nie zauważyłam , że tak kupuję :o trochę białych też jest, ale z różowym dodatkiem. No mała landryneczka będzie :D

Dokładnie :)
Ja dla odmiany zarzekalam sie, że nic różowego nie kupię, a tu pierwsza sukienka i różowa [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png

Łóżko kupione obyło się bez kłótni wstał książę i pojechaliśmy

Któraś mnie pytała wczoraj o tapetę wiec wstawiam zdj
pokoik jest mały ma Ok 16m tylko jest skos
Ściany będą białe a jedna ściana w tapecie kupiliśmy ja w castoramie 30,00 zł za rolke wiec nie jest złe a wystarcza dwie, łóżko kupiliśmy z olx praktycznie nowe wogole nie zniszczone z materacem nowym za 130,00 zł fakt przyda się za około 2,5 roku ale teraz będzie służyć jak ja będę musiała się położyć na noc przy małym ( mąż chodzi na rano do pracy wiec tez musi być wyspany wtedy ja będę spala u Antosia )
Musze dokupić tylko komodę w ikei na ubranka, łóżeczko jest szafa jest z dodatków kupię jakiś ładny fotel uszak mysle nad szarym lub musztardowym kolorze jakieś ramki i tyle
Staram się gospodarnie minimalistycznie ale ładnie urządzać zobaczymy efekt końcowy
A tapeta taka :
1522867441-8b316d5a1b92aa80-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna ta tapeta :D
Bardzo mi się podoba jak jedna ściana jest jakaś inna, z tapetą albo jakaś inną dekoracją :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Onaszczesliwa2018 a nie mówiłam że będzie ok???

Jestem złą matka[emoji16][emoji16][emoji16]nakarmilam córkę i malucha w brzuchu McDonaldem[emoji16][emoji16][emoji16]i jest mi tak błogo że aż mi wstyd.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnio nakarmilam KFC ale mojemu cos nie spasilo bo wymiotowalam ale dobre bylo;D

reklama
dziewczyny moja kolezanka w marcu urodzila syna wlasnie sie dowiedziałam ... dzis zadzwonila sama

26tydzien miala cc
siedze i jestem szoku ...

syn 1100g niecale, zyje wyszedl z oiom'u akurat, na ten moment napewno wada serduszka i jedno pluco sie nie wykształciło do konca ...
Oj... :( Oby wszystko było ok!

w57v9n73fe3ysoga.png

Do góry