Wiolka1980
Fanka BB :)
Ja też nie poszcze bo jestem AdwentystkąJa nie poszczę, ale ja jestem ateistką.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie poszcze bo jestem AdwentystkąJa nie poszczę, ale ja jestem ateistką.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poszczę cos tam zjadłam lekkiego ale żadnej kiełbasy i mięsa do jutra do 18:00
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak Ty robisz babke el grey?Cześć dziewczyny
Jak tam przygotowania? [emoji6]
Ja właśnie kończę walkę z listą potraw do zrobienia... [emoji23]
Nie mogę się zdecydować, jaką babkę zrobić? Cytrynową, pomarańczową czy el grey... Doradzicie coś..? [emoji15] [emoji6]
A co do postu, to jako wege nie mam tego problemu [emoji6][emoji23]
Hahaha[emoji23]Cześć laseczki. Podczytuje Was trochę, widzę ze na tapecie głównie gotowanie ja wczoraj na kolacje miałam: sałatkę z owocami morza, makaron na przystawkę i pieczona rybę na drugie [emoji85] leciutko..
Odnośnie poszczenia ja umarłam wczoraj ze smiechu [emoji85] M. miał pościć, je śniadanie i mówi: strasznie dużo „E” w tym łososiu. Wiec idę do niego, bo zastanawiam się co je... patrze a tam polędwica łososiowa [emoji16] myślał ze to z ryby [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Omg[emoji33] Musialo byc ciezko[emoji23]Może zaszła dopiero na ostatnie swiecenie[emoji16]
Za to prababka wysłała moja mamę jako dziecko kiedyś na wsi ż koszem wiklinowym jak na bieliznę, mama mówiła że wszyscy mieli małe koszyki ż kawałkiem kiełbasy, masła itd a jej babka napakowala cale pęta kiełby , barana z masła, jaj Ze 20 itd[emoji23]
Wow, babka el grey? Czyli o smaku herbaty?Cześć dziewczyny
Jak tam przygotowania? [emoji6]
Ja właśnie kończę walkę z listą potraw do zrobienia... [emoji23]
Nie mogę się zdecydować, jaką babkę zrobić? Cytrynową, pomarańczową czy el grey... Doradzicie coś..? [emoji15] [emoji6]
A co do postu, to jako wege nie mam tego problemu [emoji6][emoji23]
Ja też zaczęłam czegoś takiego używać, jak syn przestał spać w pampersie. Bo czasem się jeszcze jakieś drobne wpadki zdarzały.Ja mam na lozku corki. Kupowalam na allegro. Bardzo przydatne nawet teraz jak jej sie zdarzylo zwymiotowac w nocy[emoji6]
Aniołek[*] 8.08.2017