reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :)

Jak tam przygotowania? [emoji6]
Ja właśnie kończę walkę z listą potraw do zrobienia... [emoji23]

Nie mogę się zdecydować, jaką babkę zrobić? Cytrynową, pomarańczową czy el grey... Doradzicie coś..? [emoji15] [emoji6]

A co do postu, to jako wege nie mam tego problemu [emoji6][emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja poszczę cos tam zjadłam lekkiego ale żadnej kiełbasy i mięsa do jutra do 18:00

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć laseczki. Podczytuje Was trochę, widzę ze na tapecie głównie gotowanie :) ja wczoraj na kolacje miałam: sałatkę z owocami morza, makaron na przystawkę i pieczona rybę na drugie [emoji85] leciutko.. ;)

Odnośnie poszczenia ja umarłam wczoraj ze smiechu [emoji85] M. miał pościć, je śniadanie i mówi: strasznie dużo „E” w tym łososiu. Wiec idę do niego, bo zastanawiam się co je... patrze a tam polędwica łososiowa [emoji16] myślał ze to z ryby [emoji23][emoji23][emoji23]

Nie mogę się zdecydować, jaką babkę zrobić? Cytrynową, pomarańczową czy el grey... Doradzicie coś..? [emoji15] [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Jak Ty robisz babke el grey?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Cześć laseczki. Podczytuje Was trochę, widzę ze na tapecie głównie gotowanie :) ja wczoraj na kolacje miałam: sałatkę z owocami morza, makaron na przystawkę i pieczona rybę na drugie [emoji85] leciutko.. ;)

Odnośnie poszczenia ja umarłam wczoraj ze smiechu [emoji85] M. miał pościć, je śniadanie i mówi: strasznie dużo „E” w tym łososiu. Wiec idę do niego, bo zastanawiam się co je... patrze a tam polędwica łososiowa [emoji16] myślał ze to z ryby [emoji23][emoji23][emoji23]

Hahaha[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Może zaszła dopiero na ostatnie swiecenie[emoji16]
Za to prababka wysłała moja mamę jako dziecko kiedyś na wsi ż koszem wiklinowym jak na bieliznę, mama mówiła że wszyscy mieli małe koszyki ż kawałkiem kiełbasy, masła itd a jej babka napakowala cale pęta kiełby , barana z masła, jaj Ze 20 itd[emoji23]

Omg[emoji33] Musialo byc ciezko[emoji23]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wow, babka el grey? Czyli o smaku herbaty?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry