reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

no na zajaczka dostanie liste rzeczy do zrobienia hahaha :D
malowaniem sie nie stresuje bo ma agregat do malowania wiec taki salonz kuchnia i sypialnia to jeden dzien roboty
klatka i pokioj marceliny i małego 2 dzien i nie syfi sie po tym mysle ze to ogarnie dosc szybko chociaz moglby jeszcze sufit obnizyc w salonie :D ale musze trafic na dobry dzien do negocjacji :D

a mi sie wogole marzy tyle rzeczy ze musze sama siebie opiepszac
Hahaha jak dostanie listę to biedny z podziwu niewyjdzie [emoji23] oby mu kwietnia niebraklo [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam nadzieję wypruć zaraz z pracy i skoczyć do H&M po spodnie ciążowe, bo mam 1 ciążowe i 1 jeansy ktore idealnie zapinają się pod brzuchem, ale jeszcze jakieś czarne by mi się przydały.. A w tym celu muszę udać się do centrum co przy tej pogodzie nie będzie taką szybką akcją... później pakowanie- bo młody na święta z ojcem a my do Włoch :) Co jak co ale śniegu tam na bank nie będzie :D

Ja mam nadzieję wypruć zaraz z pracy i skoczyć do H&M po spodnie ciążowe, bo mam 1 ciążowe i 1 jeansy ktore idealnie zapinają się pod brzuchem, ale jeszcze jakieś czarne by mi się przydały.. A w tym celu muszę udać się do centrum co przy tej pogodzie nie będzie taką szybką akcją... później pakowanie- bo młody na święta z ojcem a my do Włoch :) Co jak co ale śniegu tam na bank nie będzie :D
Ooo zazdroszczę! Wypoczywaj i odpocznij :)

Hahaha jak dostanie listę to biedny z podziwu niewyjdzie [emoji23] oby mu kwietnia niebraklo [emoji23]

ja mam wszystko poplanowane :D on sie tylko dostosowac musi hahaha tylko umiejetnie musze mu to tak przekazac zeby myslal ze to on jest bohaterem domu :D

zazdroooooooo
wejdz sobie do reserved te boyfrendy sa mega elastyczne i wygodne nic nie uciskaja pod brzuchem

Leć leć [emoji2] [emoji2] naladuj akumlatory i wracaj do nas [emoji4] miłego odpoczynku i spokojnej podrozy

Ooo zazdroszczę! Wypoczywaj i odpocznij :)

Dzięki! Jedziemy na tydzień, nic nie będę musiała robić, tylko spotykać się z rodziną ewentualnie iść na spacer :D Pewnie tempo będziemy mieli dużo mniejsze niż zawsze, ale tak czy inaczej fajnei zmienić klimat. A! Hit! M. schudł w sumie od września/ października ze 20 kg, naprawdę chłopak wygląda teraz dość mizernie, nie ma za dużo siły, ja w ciąży- a ten mnie pyta czy wypożyczamy skuter...:ninja2: Czy faceci są normalni???

Dzięki! Jedziemy na tydzień, nic nie będę musiała robić, tylko spotykać się z rodziną ewentualnie iść na spacer :D Pewnie tempo będziemy mieli dużo mniejsze niż zawsze, ale tak czy inaczej fajnei zmienić klimat. A! Hit! M. schudł w sumie od września/ października ze 20 kg, naprawdę chłopak wygląda teraz dość mizernie, nie ma za dużo siły, ja w ciąży- a ten mnie pyta czy wypożyczamy skuter...:ninja2: Czy faceci są normalni???

hahahahah az sie usmialam na głos juz widze jak z tym brzuchem stabilizujesz skuter :D

reklama
Do góry