I tak trzymaj!!!W napływie dobrych emocji zapisałam sie na manicure i pedicure. Co se będę jak se mogę To mój prezent dla mnie ode mnie na świeta
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak trzymaj!!!W napływie dobrych emocji zapisałam sie na manicure i pedicure. Co se będę jak se mogę To mój prezent dla mnie ode mnie na świeta
Jeśli pomoże tylko dieta to będzie okMyślę że ogólnie taki, który jest od 1 dnia. Ja chyba kupię ogólnie kosmetyki z Dermy.
Właśnie. Jak to jest- jak za pierwszym razem był git, zero problemów z karmieniem, brodawkami itp. to teraz też tak będzie czy może urodzić mi się jakiś inny gatunek ssaka i też mam szansę na masakrę sutków? Ja kupilam wcześniej lansinoh, nie używałam ale bardzo chwalony.
@Agatka29, biedna.... współczuję A jakie ogólnie zalecenia? Ile będą Cię tam trzymać?
W napływie dobrych emocji zapisałam sie na manicure i pedicure. Co se będę jak se mogę To mój prezent dla mnie ode mnie na świeta
Staram sie, ale ciezko tak patrzec na zgrabne mamusie z okraglymi brzuszkami. A ja mam wrazenie, ze wszyscy sie na mnie patrza i mysla, ze tylko jem 20godzin na dobe[emoji53]Narzekać nam możesz do woli, ale nie bierz tego do siebie i nie dołuj się z tego powodu
najlepsze prezenty od siebie dla siebie ja dzis ide na lifting rzes a jutro hybrydy a co bede czekac z zajaczkiem
A na czym polega ten lifting?najlepsze prezenty od siebie dla siebie ja dzis ide na lifting rzes a jutro hybrydy a co bede czekac z zajaczkiem
To zycze powodzenia!Tak... Powiedziała, że przed ciażą miałam nadwagę i moim celem było przytycie max 10 na cała ciąże, a ja te 10 mam juz teraz. Dla mnie dieta to nie problem, odrzuciłam to cholerne monte które pochłaniałam jak głupia, bo młody mnie po tym mocno kopał, wróciłam do dobrych nawyków z czasu gdy schudłam 20 kg. Narazie sie trzymam, ale to dopiero 1 dzień
Tak, tak nie będę przesadzać. Jak wyżej pisałam schudłam przed ciażą 20 kg, wszystko zdrowo, bez głodzenia, bez zabierania organizmowi cennych składników odżywczych. Wracam do tych nawyków, tylko teraz biorę pod uwagę to że Staś siedzi u mnie w brzuchu, więc ten jadłospis zmodyfikuje
No zarowki to wazna sprawa[emoji23]A ja jestem nienormalna, i w kwestii zakupów przebiłam chyba wszystkich.... [emoji15]
Wydałam właśnie ponad 700zł.... na... Uwaga, uwaga..... ŻARÓWKI [emoji23][emoji23][emoji23]
Suszone śliwki plus wodaNie nadążam za wami [emoji14] chwilę mnie nie na i ile postów
Wzięłam się za rosołek i galarety drobiowe jakoś mnie na nie naszło
Macie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia... - Sorki za temat ale męczy mnie już jakiś czas :/
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Staram sie, ale ciezko tak patrzec na zgrabne mamusie z okraglymi brzuszkami. A ja mam wrazenie, ze wszyscy sie na mnie patrza i mysla, ze tylko jem 20godzin na dobe[emoji53]
Aniołek[*] 8.08.2017