Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No spokojnie już od wczoraj wieczora w sumie [emoji2]Albo spodnie i jakaś bluzka
Jak tu dziś cisza
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No spokojnie już od wczoraj wieczora w sumie [emoji2]Albo spodnie i jakaś bluzka
Jak tu dziś cisza
Też tak kombinuje
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To i tak dużo pamiętasz mi jest ciężko spamiętać , kto ma córeczkę a kto synka a ty pamiętasz o moich nawykach żywieniowychAaa to wcześniej chipsy myślałam że na odwrót [emoji23] sorki . No to ciekawe co Ci tak źle nie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
W szufladzie właśnie nie chciałam bo by bardzo Duzo miejsca zajęły takie polarki, kurtki.Ja bym spokojnie powiesiła na wieszakach, albo złożyła w szufladzie. Jak długo będzie leżało to i tak musisz wyprać i wyprasować.
Znalazłam folie do przechowania ubrań , zrobię dziurkę tak jak mówisz i powieszę dzięki :*To moze sprobuj pokrowca jak na garnitury, czy koszule, albo zwyklego worka. Zrob dziurke na srodku od spodu i naloz na wieszak z ubraniami.
Dziękuje :* zjadłam śniadanie , poleze trochę i może jakoś zniosę ten dzień. Bardzo źle przeszłam. A bylam przekonana , że skoro jadlam ostatnio tyle słodyczy to będzie dobrze. Wyniki brat odbierze koło 17 i mam nadzieję , że będą dobre. Ale chyba skoro na czczo było tylko 73 to po glukozie dużo nie powinno wzrosnąć ?@klaudiaa975 i jak już po pobraniu?
Ale lecicie do przodu super :*No to dzisiaj konczymy 24 tydzień zaczynamy 25 i dzień rozpoczęty skurczami na szczęście chwilowe i przeszło ale już teraz na pewno powiem na wizycie, że juz się zaczely
No to przynajmniej się sytuacja wyjaśniła To dobrze, tylko mógł Ci to powiedzieć wcześniej, ale lepiej późno niż wcalePrzeczytałam całą Waszą dyskusję o seksie, nabrałam ochoty, a mój P. wczoraj poszedł spać o 21, bo coś z jedzenia mu zadzkodzilo i źle się czuł... ogólnie mój P. raczej unika seksu w ciąży, wcześniej martwiłam sie, że już na niego nie działam albo że ma mnie dość, ale ostatnio wyglądał się, że dziwnie mu wkładać sprzęt jak wie, że tam zaraz obok jest Jego córka... nie mógł mi tego wcześniej powiedzieć? Tyle nerwów bym zaoszczędzila hehe
Ja dziś mam słaby dzień. Najpierw wkurzylam się na P. bo zawiozlam go do pracy i zamiast od razu zabrać swoje rzeczy z auta to czekałam na niego bez sensu z pół godziny, może dłużej w aucie... a w tym czasie akumulator postanowił się rozładować i mi auto nie odpalilo. Az się rozplakalam chłopaki mnie popchneli (w końcu haha) i ruszyłam. A przez teb czas byłam głodna bo jechałam na morfologie. Dzis wyniki, zobaczymy co tam słychać w siuśkach i krwi.
Miłego dnia Gadułki
Aaa dziś mam fryzjera, może mi to humor poprawi. Albo zepsuje do końca [emoji14]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To moze sprobuj pokrowca jak na garnitury, czy koszule, albo zwyklego worka. Zrob dziurke na srodku od spodu i naloz na wieszak z ubraniami.
A ja się cieszę jak pacan bo kupiłam sobie boyfrendy w reserved rozmiar 38 i zamek zapinam a w guziku mam gumkę i spuściłam je pod brzuch i lekko w kroku i wygladam Ok do tego t-shirt marynarka i nie czuje się jak pasztet
To fakt chociaż jeszcze nie mam wielkiego brzucha ale wiadomo w moje spodnie 32 z wysokim stanem nie wejdę więc trzeba sobie radzić, a w ciążowej modzie nie widziałam ładnych spodni, hm ma nawet ładne za 130-150zl ale na mnie wszystkie za długie i znów skracać to mi się nie opłaca.. A tak sporo chodzę w sukienkach damy radę, a ty tak zawsze jesteś ślicznie ubrana <3 na prawdęPowiem ci człowiek od razu jakoś inaczej wyglada i nie czuje się jak baleron
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam juz odrosty spore, muszę pomalować. Dodatkowo ostatnio mama położyła mi farbę i odrosty zlapały mi na rudo, więc muszę to ogarnąć. Podcinac nie będę, bo fryzjerka w grudniu zamiast długiego boba zrobiła krótkiego. Czekam aż mi odrosną... pokaże później zdjecieNo to przynajmniej się sytuacja wyjaśniła To dobrze, tylko mógł Ci to powiedzieć wcześniej, ale lepiej późno niż wcale
A co ciekawego będziesz robiła z włosami? Pokaż potem efekty
Super! Szczególnie wpadł mi w oko pierwszy komplet Od razu mi się przypomniał M jak się ze mną drażni, że będzie wychodził z małym na spacery i wyrywał na niego laski [emoji28] Muszę w takim razie sprawić Remikowi taki komplet Gdzie kupiłaś?Aa to moje ostatnie łowy
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom