reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Niemożliwe jesteście :D Wróciłam ze spotkania i umarłam ze śmiechu :-D:-D:-D

Pracuj dziewczyno, pracuj!

Ja mam zwykłe. Ale wibrujące mogą być fajne :) WIbrujące dla satysfakcji, zwykłe dla ćwiczenia mięśni może? :) Pomyśl że będziesz godzinę chodziła z wibratorem w ..... :-D Nie wiem czy dasz radę :-D

Może to naprawdę te pierogi Marika :D Niech Ci Olka podeśle które dokładnie :-D

No kochana jesteś naprawdę...!!!:tak::tak::tak:

Czy chciałabyś nam coś opowiedzieć o ogórkach....?? :sorry2::sorry2:\

Hahahahah :D Karla, nie wrzucasz jej przecież do studni :-D:-D Ewentualnie jako elemnt gry wstępnej dasz mężowi odszukać :D One mają po to ten sznurek żeby wyciągnąć. Jak tampona :tak:

Hahahhaahaha leżę..!!! :-D:-D:-D I od razu nasuwa się pytanie jak z bravo girl: czy jeśli partner nie dysponuje gigantycznym przyrodzeniem- kobieta powinnam udać się na poszukiwania innego partnera, dla dobra oszczędzenia krocza?:eek::-D

Obie. Sznurek na zewnątrz :D Bo te bez sznurka to chyba dla bardziej zaawnasowanych ;)

Hahahahahahahah :-D Cicha woda... :-) :):-) :)

Właśnie, mam wrażenie że wymiotło wszystkie akurat jak taki ciekawy temat...

Pierożki z krewetkami :) Very good!
No baa i to jaka kochana, któż by tak dbał o niego jak ja :D Co do pierogów to dopiero mam na nie chcice, więc nie doradzę jakie wybrać :D Jeśli chodzi o bravo girl no to cóż dla dobra sprawy oczywiście takie poszukiwania :D

Zaproponuj loda [emoji23][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłam :D przecież jemu na milion procent o to chodziło :D A ja tępa baba z ciążowym móżdżkiem nie wpadłam na to i już ciężko myślałam co ja mam mu zrobić słodkiego :D Ratujesz mój dzisiejszy sex! :D [emoji28]

@olaaa7, @Wronka199 , liczymy na jakąś relację wieczorem...:-D:-D:-D
Haha :D Takie sex forum zaraz tu będzie [emoji28]

ja sobie siedzialam na hm i stwierdzam ze duzo wiekszy wybor dla dziewczynek niz chlopaków.. a mowia ze to kobiety sa dyskryminowane ...

No baa i to jaka kochana, któż by tak dbał o niego jak ja :D Co do pierogów to dopiero mam na nie chcice, więc nie doradzę jakie wybrać :D Jeśli chodzi o bravo girl no to cóż dla dobra sprawy oczywiście takie poszukiwania :D

Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłam :D przecież jemu na milion procent o to chodziło :D A ja tępa baba z ciążowym móżdżkiem nie wpadłam na to i już ciężko myślałam co ja mam mu zrobić słodkiego :D Ratujesz mój dzisiejszy sex! :D [emoji28]

Haha :D Takie sex forum zaraz tu będzie [emoji28]

hahahhhahahahhaha padłam

A właśnie wracając do wczorajszych rozmów o seksie i orgazmie, czy któraś z Was miała tak, że nie dochodziła pochwowo i to się zmieniło? Jeśli tak to pod względem czego? Zaciekawił mnie ten temat i mój brak pochwowego :p
Też mam brak pochwowego .. nie znam tego uczucia :p nie jesteś sama :)

reklama
Haha no choćby mój chłop [emoji28] Jak dużo może łączyć faceta z portfelem :D
Muszę poczytać o kulkach [emoji14]
A jak to jest z tym orgazmem i mięśniami kegla? Napinać w trakcie? Pomagają one w jakiś sposób?
Ola ja widze dla siebie idealne rozwiazanie vibrator plus seks oralny

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry