reklama
Wronka199
Fanka BB :)
Hahaha no właśnie ciężko stwierdzić.. Bo jak wygrają to lepiej po meczu chyba ze przegrają jak ostatnio to lepiej przed[emoji3]No jak Ty też to mnie nie pozostaje nic innego jak do Was dziś dołączyć [emoji28] Dziś chyba jakiś mecz leci, więc będę musiała się sprężyć żeby zdążyć przed a jak nie to w trakcie Niech sobie ogląda a ja zrobię co trzeba
olaaa7
Dziś mamy dzień rumakahahahah dobre jesteście powodzenia w rumakowaniu
ani_anita
Mojego obecność dziecka w brzuchu "krępowała" w poprzedniej ciąży, a teraz najczęściej jesteśmy zbyt zmęczeni, zapracowani, a jak już jest ochota a obydwu stron, to zazwyczaj niemowlę się obudzi. Potrzeby ja mam większe, ale tak było zawsze.Mi maz od razu powiedział ze jestem malo pociągająca ale to dlatego ze wie ze w środku jest synus i go to przeraza.. Wiec musze poczekać z 4 mce i wszystko wroci do normy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No fest Nie czytałam.
No żeby jeszcze pierogi miały wpływ na orgazm
Zadowoliłabym się nawet takimi ze sklepu gotowymi
hahahahah Takie pierogi to miałyby zejście
Ola, te kulki właśnie idealnie pomagają ćwiczyć.
Nie ja nie jestem chętna Tzn mój portfel
Ty jesteś chętna ale portfel niegotowy
olaaa7
Haha kochana ja to nie dotrwam do po meczu Jak dotrwam w ogóle do rozpoczęcia to będzie sukces [emoji28]Hahaha no właśnie ciężko stwierdzić.. Bo jak wygrają to lepiej po meczu chyba ze przegrają jak ostatnio to lepiej przed[emoji3]
olaaa7
Haha no choćby mój chłop [emoji28] Jak dużo może łączyć faceta z portfelemhahahahah Takie pierogi to miałyby zejście
Ola, te kulki właśnie idealnie pomagają ćwiczyć.
Ty jesteś chętna ale portfel niegotowy
Muszę poczytać o kulkach
A jak to jest z tym orgazmem i mięśniami kegla? Napinać w trakcie? Pomagają one w jakiś sposób?
Haha no choćby mój chłop [emoji28] Jak dużo może łączyć faceta z portfelem
Muszę poczytać o kulkach
A jak to jest z tym orgazmem i mięśniami kegla? Napinać w trakcie? Pomagają one w jakiś sposób?
Ja lubię bardzo
reklama
olaaa7
Ja to nawet nie wiem jak to się obsługujeJa lubię bardzo
Podziel się: