reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dalej uważać mam i sporo wypoczywać [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Odpoczywaj ile sie da. Na kolejnej wizycie szyjka bedzie jeszcze dluzsza. Twoj spokoj i to ze sie oszczedzasz objawia sie w wynikach. Takze mozesz vyc z siebie duma.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na razie obserwuję po raz kolejny to wspaniałe zjawisko jak staję na końcu długiej kolejki i ludzie po szybkim zerknięciu w moją stronę zaczynają obserwować sufit i ściany. Żenada serio. A ostatnio nawet w Lidlu babka wepchnęła się przede mnie i mówi "przepraszam, wejdę przed panią bo mam 2 rzeczy tylko, a mi się śpieszy." Bez komentarza. Na szczęście już nie korzystam z komunikacji miejskiej bo pamiętam z 1 ciąży to był serio dramat stać i jedną ręką trzymać się rurki, a drugą osłaniać brzuch przed ludźmi. Już nie wspomnę, że miałam raz przebój z kanarem, którego czytnik nie rozpoznał, że skasowałam e-kartę. Zasugerowalam, że to chyba nie jest moja wina, że jego sprzęt nie działa jak należy, a on pomimo widocznej ciąży zaczął mnie wyzywac i szarpać.

w57v9n73fe3ysoga.png
Omg[emoji33] Napisalas skarge na tego kanara?!
Ja nie mam wyjscia. Tylko komunikacja jezdze.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Gratuluję :** a masz zdjęcia ?:)

Współczuję.. ja od listopada do lutego w ogóle nie miałam ochoty. W marcu czasem mnie naszło. Ale mogłabym żyć bez tego. Oddała bym Ci moja możliwość korzystania jak by się dało :*

Bo on nawet nie rozumie chyba czemu ja jestem zła.. i to mnie złości jeszcze bardziej [emoji14]

Jak siostra i jej synek ?:)

Ja za trzy miesiące pracy dostałam zwrotu 280. Aż się zdziwiłam .. a na dziecko się nie rozliczasz ? Chyba ok 1000zl jest.

Nooo. Chłopczyka to chyba bym nie wiedziała jak ubrać [emoji14]

Nieee. Bo jak ja mam być trzeźwa to ja się tak nie bawię :D haha
Mowisz ze nie dalabys rady?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój nie brał opieki nade mną po CC. Tacierzynski brał z pierwszym synkiem jak miał rok, i z drugim jak miał 1,5 roku.

Ja po wizycie. Młody dalej jest chłopczykiem, wazy 800g +-109g

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
A który Ty jesteś tydzień?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry