reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak nadal mam się oszczędzać [emoji4] niedzwigac itd

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale musisz leżeć tak jak do tej pory? Bo oszczędzać to się musimy niestety wszystkie nawet mi lekarz kazał choć nic mi nie dolega

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja jeszcze nie[emoji53] Nawet w autobusie stalam z widocznym juz brzuchem i mloda za reke[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ja na razie obserwuję po raz kolejny to wspaniałe zjawisko jak staję na końcu długiej kolejki i ludzie po szybkim zerknięciu w moją stronę zaczynają obserwować sufit i ściany. Żenada serio. A ostatnio nawet w Lidlu babka wepchnęła się przede mnie i mówi "przepraszam, wejdę przed panią bo mam 2 rzeczy tylko, a mi się śpieszy." Bez komentarza. Na szczęście już nie korzystam z komunikacji miejskiej bo pamiętam z 1 ciąży to był serio dramat stać i jedną ręką trzymać się rurki, a drugą osłaniać brzuch przed ludźmi. Już nie wspomnę, że miałam raz przebój z kanarem, którego czytnik nie rozpoznał, że skasowałam e-kartę. Zasugerowalam, że to chyba nie jest moja wina, że jego sprzęt nie działa jak należy, a on pomimo widocznej ciąży zaczął mnie wyzywac i szarpać.

w57v9n73fe3ysoga.png

Mój nie brał opieki nade mną po CC. Tacierzynski brał z pierwszym synkiem jak miał rok, i z drugim jak miał 1,5 roku.

Ja po wizycie. Młody dalej jest chłopczykiem, wazy 800g +-109g

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję :** a masz zdjęcia ?:)
To i tak więcej niż ja... My ostatni raz w listopadzie....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Współczuję.. ja od listopada do lutego w ogóle nie miałam ochoty. W marcu czasem mnie naszło. Ale mogłabym żyć bez tego. Oddała bym Ci moja możliwość korzystania jak by się dało :*
Jeszcze bardziej uparta jak ja jestes[emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo on nawet nie rozumie chyba czemu ja jestem zła.. i to mnie złości jeszcze bardziej :p
Super duży chłopczyk :* który to tydzień?
Jak siostra i jej synek ?:)
Ja się muszę w końcu rozliczyć...
Jak się nie ma odliczeń,to nie jest fajnie :( co roku trzeba im dopłacić, zamiast zwrot mieć...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja za trzy miesiące pracy dostałam zwrotu 280. Aż się zdziwiłam .. a na dziecko się nie rozliczasz ? Chyba ok 1000zl jest.
Sliczne te ubranka dla dziewczynek sa takie slodziachne.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo. Chłopczyka to chyba bym nie wiedziała jak ubrać :p
To jak przyjedzie to go upij i wykorzystaj[emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nieee. Bo jak ja mam być trzeźwa to ja się tak nie bawię :D haha

reklama
Do góry